Product

Έλλα

Product

Ελλάδα

Έλλα Μπέλλα

Κωδικός:
135505
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Η Έλλα Μπέλλα λατρεύει το μάθημα μπαλέτου της Μαντάμ Ρόζα, στο παλιό θέατρο...

Μόνη στη σκηνή μετά το μάθημα, η Έλλα Μπέλλα ανοίγει το καπάκι ενός μαγικού μουσικού κουτικού. Η μουσική αρχίζει να παίζει και τότε εμφανίζεται η Λιλά Νεράιδα που μεταφέρει την Έλλα στον παραμυθένιο κόσμο της Ωραίας Κοιμωμένης. Θα μπορέσει η Έλλα Μπέλλα να σώσει την Πριγκίπισσα Ωρόρα από την κατάρα της κακιάς νεράιδας;

Τα μικρά παιδιά θα ανακαλύψουν τον κόσμο των διάσημων μπαλέτων μαζί με τη χαριτωμένη μπαλαρινούλα Έλλα Μπέλλα.

12,23 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Έλλα Μπέλλα λατρεύει το μάθημα μπαλέτου της Μαντάμ Ρόζα, στο παλιό θέατρο... Μόνη στη σκηνή μετά το μάθημα, η Έλλα Μπέλλα ανοίγει το καπάκι ενός μαγικού μουσικού κουτικού. Η μουσική αρχίζει να παίζει και τότε εμφανίζεται η Λιλά Νεράιδα που μεταφέρει την Έλλα στον παραμυθένιο κόσμο της Ωραίας Κοιμωμένης. Θα μπορέσει η Έλλα Μπέλλα να σώσει την Πριγκίπισσα Ωρόρα από την κατάρα της κακιάς νεράιδας; Τα μικρά παιδιά θα ανακαλύψουν τον κόσμο των διάσημων μπαλέτων μαζί με τη χαριτωμένη μπαλαρινούλα Έλλα Μπέλλα.
Subtitle: 
Μπαλαρίνα και η Ωραία Κοιμωμένη
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6665-23-2
Book pages: 
30
Book Dimensions: 
33χ23
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Τζέιμς Μέιχιου σπούδασε εικονογράφηση στο Κολέγιο Καλών Τεχνών του Maidstone από όπου αποφοίτησε το 1987 με τιμητική διάκριση. Έχει εικονογραφήσει αρκετά βιβλία για μικρά παιδιά, όπως και κλασικά μυθιστορήματα γνωστών συγγραφέων. Το 1994 βραβεύτηκε από τους New York Times για την εικονογράφηση του βιβλίου "The boy and the cloth of dreams". Του αρέσει ακόμα να γράφει και να αφηγείται παλιές ιστορίες. Είναι λάτρης της όπερας και έχει φιλοτεχνήσει αμέρτητα προγράμματα για λογαριασμό της όπερας Κίροφ, στην Αγία Πετρούπολη. Επίσης, διακόσμησε μια σειρά μπλούζες για κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό της Όπερας Μετροπόλιταν της Νέας Υόρκης.

Subtitle: 
Μπαλαρίνα και η Ωραία Κοιμωμένη
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6665-23-2
Book pages: 
30
Book Dimensions: 
33χ23
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο