Product

Ασκήσεις εμπέδωσης στην αρχαία ελληνική γλώσσα για την Α΄ γυμνασίου

Product

Ασκήσεις εμπράγματου δικαίου

Ασκήσεις εμπέδωσης στην αρχαία ελληνική γλώσσα για την Γ΄ γυμνασίου

Κωδικός:
147503
Description: 

Κάθε βιβλίο περιέχει:
- Αναλυτική παρουσίαση της ύλης κάθε διδακτέας ενότητας με επαγωγική και εποπτική μέθοδο, στηριγμένη στις σύγχρονες αρχές της διαθεματικής διδασκαλίας.
- Διεξοδικές επεξηγήσεις και διαφωτιστικά σχόλια για οποιοδήποτε θέμα ή ακόμη παράλληλο υλικό που δίνεται σε κάθε ενότητα, με κύριο σκοπό να καταστήσει το μάθημα εύληπτο αλλά και ελκυστικό για διδάσκοντες και διδασκομένους.
- Σαφείς και πλήρεις απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις και διαθεματικές εργασίες τόσο του βιβλίου του Μαθητή όσο και του βιβλίου του Εκπαιδευτικού που το συνοδεύει.

15,30 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Κάθε βιβλίο περιέχει: - Αναλυτική παρουσίαση της ύλης κάθε διδακτέας ενότητας με επαγωγική και εποπτική μέθοδο, στηριγμένη στις σύγχρονες αρχές της διαθεματικής διδασκαλίας. - Διεξοδικές επεξηγήσεις και διαφωτιστικά σχόλια για οποιοδήποτε θέμα ή ακόμη παράλληλο υλικό που δίνεται σε κάθε ενότητα, με κύριο σκοπό να καταστήσει το μάθημα εύληπτο αλλά και ελκυστικό για διδάσκοντες και διδασκομένους. - Σαφείς και πλήρεις απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις και διαθεματικές εργασίες τόσο του βιβλίου του Μαθητή όσο και του βιβλίου του Εκπαιδευτικού που το συνοδεύει. - Συμπληρωματικές ασκήσεις ανοικτού και κλειστού τύπου όλων των ειδών για εμπέδωση της ύλης. - Δείγματα Κριτηρίου Αξιολόγησης Μαθητών.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-01-1252-5
Book pages: 
245
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-01-1252-5
Book pages: 
245
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο