Κατηγορίες
 
- Xριστουγεννιάτικα βιβλία - Δώρα
- ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑ -
eBooks
Βιογραφίες
Γενικά βιβλία
Γεύση Διατροφή
Γλώσσα
Εφαρμοσμένες επιστήμες
Θρησκεία
Ιστορία. Γεωγραφία
Καλές τέχνες
Κοινωνικές επιστήμες
Λογοτεχνία
Φιλοσοφία
Φιλοσοφία. Παραφυσικά φαινόμενα. Ψυχολογία
Φυσικές και θετικές επιστήμες
 
   Προσφορές
 
prosfores
 
   Κριτικές
 
καλή ποιότητα, αυτό που ζητούσα.
5 από 5 αστέρια!
 
   Επιλεγμένα Βιβλία
 
Φωνή Εβδόμου Αγγέλου Η Ουρανοποίησις Της Γης
Φωνή Εβδόμου Αγγέλου Η Ουρανοποίησις Της Γης
40.00EUR
 
   Facebook

Κρέας

Προβολή: 
 
 
 
Εμφάνιση 1 έως 9 (από 9 προϊόντα) Top of page Αποτελέσματα:  1 
    Όνομα Προϊόντος+   Τιμή 
   Ανατομία - τεμαχισμός 

Περιγραφή Είδους: Βιβλίο Λεπτομέρειες Είδους: Βιβλίο Κωδικός προϊόντος: 61172
ISBN: 960-86330-3-6
Γλώσσα: Ελληνικά
Τόπος Έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός Σελίδων: 80
Είδος: Βιβλίο
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόμοι: 1
Διαστάσεις: 21χ14
...
 Μη διαθέσιμη τιμή ...  
 rare bookΣπάνιο βιβλίο!! 
 Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας  Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας 

Συγγραφέας: Πισσάνος, Αντώνιος
Εκδότης: Μακρή
ISBN: 960-6641-41-4
Έτος Έκδοσης: 2007
Κωδικός προϊόντος: 125402
...
 15.98EUR 
 Επάγγελμα μάγειρας  Επάγγελμα μάγειρας 

Περιγραφή Είδους: Βιβλίο Περιέχονται πληροφορίες για: -Είδη διατροφής -Κρέας σφαγείου -Κυνήγι -Πουλερικά -Πουλιά κυνηγιού -Ψάρια -Αστακοί -Μαλάκια
Λεπτομέρειες Είδους: Βιβλίο Υπότίτλος: Κοπή κρέατος και ψαριού
Τίτλος πρωτότυπου: Der junge Backer: Die junge Kochin
Κωδικός προϊόντος: 105728
ISBN: 960-331-344-0
Γλώσσα: Ελληνικ... ...
 Μη διαθέσιμη τιμή ...  Σπάνιο βιβλίο!!
   Μαθήματα ανατομίας και τεμαχισμού για επαγγελματίες chefs 

Συγγραφέας: Αλεξιάδης, Αναστάσιος Δ.
Εκδότης: Le Monde / Les Livres du Tourisme
ISBN: 960-87274-8-0
Έτος Έκδοσης: 2005
Κωδικός προϊόντος: 146528
...
 18.99EUR 
 Όλα στη λαδόκολλα  Όλα στη λαδόκολλα 

Συγγραφέας: Ψυχούλη, Ελένη
Φωτογράφος: Τσοκούνογλου, Παύλος
Υπεύθυνος Σειράς: Δαρειώτη, Νανά
Εκδότης: Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
Σειρα: Βήμα Gourmet · Τετράδια Κουζίνας
ISBN: 960-469-959-8
Έτος Έκδοσης: 2011
Κωδικός προϊόντος: 167375
...
 Μη διαθέσιμη τιμή ...  
 rare bookΣπάνιο βιβλίο!! 
 Τεχνολογία κρέατος  Τεχνολογία κρέατος 

Κρέας, προϊόντα κρέατος
Συγγραφέας: Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Εκδότης: Σταμούλη Α.Ε.
ISBN: 960-351-714-3
Έτος Έκδοσης: 2007
Κωδικός προϊόντος: 125029
...
 36.68EUR 
 Τεχνολογία κρέατος και κρεατοσκευασμάτων  Τεχνολογία κρέατος και κρεατοσκευασμάτων 

Συγγραφέας: Ραμαντάνης, Σπυρίδων
Εκδότης: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Τ.Ε.Ι.) Αθήνας
Έτος Έκδοσης: 1999
Κωδικός προϊόντος: 139045
...
 Μη διαθέσιμη τιμή ...  
 Τεχνολογία κρέατος και προϊόντων του  Τεχνολογία κρέατος και προϊόντων του 

Συγγραφέας: Ραμαντάνης, Σπυρίδων
Εκδότης: Σύγχρονη Παιδεία
ISBN: 960-357-073-7
Έτος Έκδοσης: 2006
Κωδικός προϊόντος: 139041
...
 25.68EUR 
 Το κρέας και τα προϊόντα του  Το κρέας και τα προϊόντα του 

Παραγωγή, εμπορία, τεχνολογία, υγιεινή
Συγγραφέας: Leistner, Lothar Γεωργάκης, Σπυρίδων Α. Αμβροσιάδης, Ιωάννης Βασιλοπούλου, Ευθυμία Βολιτάκη, Αικατερίνη Γενηγιώργης, Κωνσταντίνος Ζυγογιάννης, Δημήτριος Γ. Honikel, Karl - Otto Καφάτος, Αντώνης Γ. Κοΐδης, Παύλος Συλλογικό έργο Κρυστάλλης, Αθανάσιος Φωτόπουλος, Χρήστος Β. Μπατρίνου, ... ...
 67.50EUR 
Εμφάνιση 1 έως 9 (από 9 προϊόντα) Top of page Αποτελέσματα:  1 
Πίσω
 
   Νέα Προιόντα Για December

 
   Επιλεγμένα Παλία & Σπανια Βιβλία

 

   Καλάθι αγορών
 
Αδειο καλάθι
 
Δωρεάν αποστολή  με παραγγελίες άνω των 70.00EUR στην Ελλάδα.
 
   Παλιά & σπάνια βιβλία
 
 
   Σπάνια Βιβλία
 
Αριστοφάνους Νεφέλαι
Αριστοφάνους Νεφέλαι
50.00EUR
 
Powered by osCommerce
Copyright ©2002-2017 geostatik & bibliopolio.gr . All rights reserved.