Κατηγορίες
 
- Xριστουγεννιάτικα βιβλία - Δώρα
- ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑ -
eBooks
Βιογραφίες
Γενικά βιβλία
Γεύση Διατροφή
Γλώσσα
Εφαρμοσμένες επιστήμες
Θρησκεία
Ιστορία. Γεωγραφία
Καλές τέχνες
Κοινωνικές επιστήμες
Λογοτεχνία
Φιλοσοφία
Φιλοσοφία. Παραφυσικά φαινόμενα. Ψυχολογία
Φυσικές και θετικές επιστήμες
 
   Προσφορές
 
prosfores
 
   Κριτικές
 
Η ώρα της τιμωρίας
Άριστη κατάσταση.-
λειπε από τη συλλογή μου του Higgins.
5 από 5 αστέρια!
 
   Επιλεγμένα Βιβλία
 
Πλάτων - Αριστοτέλης: Προς μία συμφιλίωση
Πλάτων - Αριστοτέλης: Προς μία συμφιλίωση
22.05EUR
 
   Facebook

Κρέας

Προβολή: 
 
 
 
Εμφάνιση 1 έως 9 (από 9 προϊόντα) Top of page Αποτελέσματα:  1 
    Όνομα Προϊόντος+   Τιμή 
   Ανατομία - τεμαχισμός 

Περιγραφή Είδους: Βιβλίο Λεπτομέρειες Είδους: Βιβλίο Κωδικός προϊόντος: 61172
ISBN: 960-86330-3-6
Γλώσσα: Ελληνικά
Τόπος Έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός Σελίδων: 80
Είδος: Βιβλίο
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόμοι: 1
Διαστάσεις: 21χ14
...
 Μη διαθέσιμη τιμή ...  
 rare bookΣπάνιο βιβλίο!! 
 Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας  Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας 

Συγγραφέας: Πισσάνος, Αντώνιος
Εκδότης: Μακρή
ISBN: 960-6641-41-4
Έτος Έκδοσης: 2007
Κωδικός προϊόντος: 125402
...
 15.98EUR 
 Επάγγελμα μάγειρας  Επάγγελμα μάγειρας 

Περιγραφή Είδους: Βιβλίο Περιέχονται πληροφορίες για: -Είδη διατροφής -Κρέας σφαγείου -Κυνήγι -Πουλερικά -Πουλιά κυνηγιού -Ψάρια -Αστακοί -Μαλάκια
Λεπτομέρειες Είδους: Βιβλίο Υπότίτλος: Κοπή κρέατος και ψαριού
Τίτλος πρωτότυπου: Der junge Backer: Die junge Kochin
Κωδικός προϊόντος: 105728
ISBN: 960-331-344-0
Γλώσσα: Ελληνικ... ...
 Μη διαθέσιμη τιμή ...  Σπάνιο βιβλίο!!
   Μαθήματα ανατομίας και τεμαχισμού για επαγγελματίες chefs 

Συγγραφέας: Αλεξιάδης, Αναστάσιος Δ.
Εκδότης: Le Monde / Les Livres du Tourisme
ISBN: 960-87274-8-0
Έτος Έκδοσης: 2005
Κωδικός προϊόντος: 146528
...
 18.99EUR 
 Όλα στη λαδόκολλα  Όλα στη λαδόκολλα 

Συγγραφέας: Ψυχούλη, Ελένη
Φωτογράφος: Τσοκούνογλου, Παύλος
Υπεύθυνος Σειράς: Δαρειώτη, Νανά
Εκδότης: Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
Σειρα: Βήμα Gourmet · Τετράδια Κουζίνας
ISBN: 960-469-959-8
Έτος Έκδοσης: 2011
Κωδικός προϊόντος: 167375
...
 Μη διαθέσιμη τιμή ...  
 rare bookΣπάνιο βιβλίο!! 
 Τεχνολογία κρέατος  Τεχνολογία κρέατος 

Κρέας, προϊόντα κρέατος
Συγγραφέας: Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Εκδότης: Σταμούλη Α.Ε.
ISBN: 960-351-714-3
Έτος Έκδοσης: 2007
Κωδικός προϊόντος: 125029
...
 36.68EUR 
 Τεχνολογία κρέατος και κρεατοσκευασμάτων  Τεχνολογία κρέατος και κρεατοσκευασμάτων 

Συγγραφέας: Ραμαντάνης, Σπυρίδων
Εκδότης: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Τ.Ε.Ι.) Αθήνας
Έτος Έκδοσης: 1999
Κωδικός προϊόντος: 139045
...
 Μη διαθέσιμη τιμή ...  
 Τεχνολογία κρέατος και προϊόντων του  Τεχνολογία κρέατος και προϊόντων του 

Συγγραφέας: Ραμαντάνης, Σπυρίδων
Εκδότης: Σύγχρονη Παιδεία
ISBN: 960-357-073-7
Έτος Έκδοσης: 2006
Κωδικός προϊόντος: 139041
...
 25.68EUR 
 Το κρέας και τα προϊόντα του  Το κρέας και τα προϊόντα του 

Παραγωγή, εμπορία, τεχνολογία, υγιεινή
Συγγραφέας: Leistner, Lothar Γεωργάκης, Σπυρίδων Α. Αμβροσιάδης, Ιωάννης Βασιλοπούλου, Ευθυμία Βολιτάκη, Αικατερίνη Γενηγιώργης, Κωνσταντίνος Ζυγογιάννης, Δημήτριος Γ. Honikel, Karl - Otto Καφάτος, Αντώνης Γ. Κοΐδης, Παύλος Συλλογικό έργο Κρυστάλλης, Αθανάσιος Φωτόπουλος, Χρήστος Β. Μπατρίνου, ... ...
 67.50EUR 
Εμφάνιση 1 έως 9 (από 9 προϊόντα) Top of page Αποτελέσματα:  1 
Πίσω
 
   Νέα Προιόντα Για September

 
   Επιλεγμένα Παλία & Σπανια Βιβλία

 

   Καλάθι αγορών
 
Αδειο καλάθι
 
Δωρεάν αποστολή  με παραγγελίες άνω των 70.00EUR στην Ελλάδα.
 
   Παλιά & σπάνια βιβλία
 
 
   Σπάνια Βιβλία
 

Ο μυστικός κώδικας του Πυθαγόρα και η αποκρυπτογράφησι της διδασκαλίας του
Μη διαθέσιμη τιμή ...
 
Powered by osCommerce
Copyright ©2002-2018 geostatik & bibliopolio.gr . All rights reserved.