Βιβλίο: Γεύση ελληνική απο: Εκδόσεις Καστανιώτη - bibliopolio.gr - Παλαιοβιβλιοπωλειο
   Κατηγορίες
 
- Xριστουγεννιάτικα βιβλία - Δώρα
- ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑ -
eBooks
Βιογραφίες
Γενικά βιβλία
Γεύση Διατροφή
Γλώσσα
Εφαρμοσμένες επιστήμες
Θρησκεία
Ιστορία. Γεωγραφία
Καλές τέχνες
Κοινωνικές επιστήμες
Λογοτεχνία
Φιλοσοφία
Φιλοσοφία. Παραφυσικά φαινόμενα. Ψυχολογία
Φυσικές και θετικές επιστήμες
 
   Προσφορές
 
prosfores
 
   Ψηφοφορίες
 
Αγοράζετε μεταχειρισμένα βιβλία:
Σε καμιά περίπτωση.
Μονό σε περίπτωση που δεν υπάρχει καινούργιο.
Γιατί όχι; Αν είναι σε καλή κατάσταση.
Ναι, είναι πολύ πιο οικονομικό.
[ Αποτελέσματα ]
72602 Ψήφοι
113 Σχόλια
 
   Facebook
Γεύση ελληνική

Γεύση ελληνική

Κωδικός: 69817

Ψωμιά, κουλούρια, παξιμαδερά, πιτίτσες
Συγγραφέας: Βουτσινά, Εύη
Εκδότης: Εκδόσεις Καστανιώτη
ISBN: 960-03-3324-6
Έτος Έκδοσης: 2002
Κωδικός προϊόντος: 69817

Λιανική τιμή:19.17EUR

τιμή bibliopolio.gr 17.25EUR

Έκπτωση: 1.92EUR
10%

 
Αποστολή σε<br> 1-2 ημέρες. Αποστολή σε
1-2 ημέρες.

Ποσότητα


Περιγραφή Είδους: Βιβλίο

Σε τούτον τον τόμο συγκέντρωσα ένα μέρος από τα παραδοσιακά ελληνικά ψωμιά που έχω καταγράψει - το πρώτο και το βασικό κομμάτι από τη Γεύση Ελληνική. Ψωμιά και ψωμάκια, γιορτινά και γαμήλια, απλά και καθημερινά, απαλά και αφράτα, και άλλα αυστηρά, δυνατά, κάποτε λίγο σκληρά αλλά και διπλοψημένα (παξιμάδια), που κρατούν πολύν καιρό, καθώς και κουλούρια για κάθε περίσταση. Καθένα αποπνέει το φως και τη γεύση του τόπου του, αφού ακόμα και η ιδιαίτερη σύσταση του νερού επηρεάζει τη γεύση του ψωμιού από τόπο σε τόπο.


Λεπτομέρειες Είδους: Βιβλίο

Υπότίτλος: Ψωμιά, κουλούρια, παξιμαδερά, πιτίτσες
Κωδικός προϊόντος: 69817
ISBN: 960-03-3324-6
Γλώσσα: Ελληνικά
Έτος Έκδοσης: 2002
Τόπος Έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός Σελίδων: 162
Είδος: Βιβλίο
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόμοι: 1
Διαστάσεις: 22χ22



Βουτσινά, Εύη

Η Εύη Boυτσινά γεννήθηκε το 1950 στη Λευκάδα όπου και έζησε μέχρι το 1968 Έκανε σπουδές αγγλικής φιλολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και δίδαξε αγγλικά ιδιωτικά για μερικά χρόνια Εδώ και μια εικοσιπενταετία ασχολείται επαγγελματικά με τη μαγειρική Παράλληλα ασχολείται και με τη θεωρητική πλευρά της γαστρονομίας και αρθρογραφεί σχετικά Επίσης καταγράφει συστηματικά την παραδοσιακή κουζίνα ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα Αυτό το υλικό των καταγραφών είναι και η αφετηρία για το δημιουργικό κομμάτι της δουλειάς της ως μαγείρισσας Το πρώτο της βιβλίο με τίτλο "Το ψωμί" κυκλοφόρησε το 1995 από τις Εκδόσεις Τροχαλία και η Β έκδοση το 2000 από τις Εκδόσεις Καστανιώτη Η τετράτομη "Γεύση Ελληνική" είναι το δεύτερο έργο της γύρω από τη γαστρονομία Εκδόσεις Καστανιώτη 1998 2007 Ακολούθησε η τρίτομη "Απλή μαγειρική της αγίας καθημερινότητας" Εκδόσεις Καστανιώτη 2004 και το "Κρόκοςσαφράν" Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Κροκοπαραγωγών Κοζάνης 2004 Έχει εκδώσει επίσης το τρίτομο έργο "Βιογραφίες 360 Ελλήνων συγγραφέων Και μικρό ανθολόγιο" Εκδόσεις Κτίστη 1981 Θα ήθελε να μαγειρέψει για τον Θεόδωρο Ντοστογιέφσκι για τους Μπητλς για τον Μάρκο Βαμβακάρη και για τον Βαν Γκογκ και πιστεύει πως μια μέρα θα τα καταφέρει

Άλλα βιβλία του συγγραφέα

Authentic Greek Cooking  The Cookery of Lefkada  Απλή μαγειρική της αγίας καθημερινότητας  Απλή μαγειρική της αγίας καθημερινότητας  Απλή μαγειρική της αγίας καθημερινότητας  

 
 
 
 
Δεν υπάρχουν κριτικές προϊόντων.
 
 
 
Γράψτε μια νέα κριτική
 
 
 
   Σχετικές κατηγορίες
Μαγειρική, Ελληνική Ψωμί
 
 
 
   Καλάθι αγορών
 
Αδειο καλάθι
 
Δωρεάν αποστολή  με παραγγελίες άνω των 70.00EUR στην Ελλάδα.
 
   Εκδότής
 
Εκδόσεις Καστανιώτη
Αλλα προϊόντα
 
   Παλιά & σπάνια βιβλία
 
 
   Σπάνια Βιβλία
 
Η Τέχνη Του Λαμβάνειν Σύζυγον
Η Τέχνη Του Λαμβάνειν Σύζυγον
75.00EUR
 
   Ειδοποιήσεις
 
ΕιδοποιήσειςΕιδοποιείστε με για
αλλαγές/ανανεώσεις
του προϊόντος
Γεύση ελληνική
 
Powered by osCommerce
Copyright ©2002-2018 geostatik & bibliopolio.gr . All rights reserved.