Κατηγορίες
 
- Xριστουγεννιάτικα βιβλία - Δώρα
- ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑ -
eBooks
Βιογραφίες
Γενικά βιβλία
Γεύση Διατροφή
Γλώσσα
Εφαρμοσμένες επιστήμες
Θρησκεία
Ιστορία. Γεωγραφία
Καλές τέχνες
Κοινωνικές επιστήμες
Λογοτεχνία
Φιλοσοφία
Φιλοσοφία. Παραφυσικά φαινόμενα. Ψυχολογία
Φυσικές και θετικές επιστήμες
 
   Προσφορές
 
prosfores
 
   Ψηφοφορίες
 
Αγοράζετε μεταχειρισμένα βιβλία:
Σε καμιά περίπτωση.
Μονό σε περίπτωση που δεν υπάρχει καινούργιο.
Γιατί όχι; Αν είναι σε καλή κατάσταση.
Ναι, είναι πολύ πιο οικονομικό.
[ Αποτελέσματα ]
72330 Ψήφοι
93 Σχόλια
 
   Facebook
Γλυκές σημειώσεις

Γλυκές σημειώσεις

Κωδικός: 173937

Συγγραφέας: Παρλιάρος, Στέλιος
Εκδότης: Χύτρα
ISBN: 960-99247-3-5
Έτος Έκδοσης: 2011
Κωδικός προϊόντος: 173937
17.00EUR

 
Διαθέσιμο<br>Αποστολή<br> σε 6-7 ημέρες. Διαθέσιμο
Αποστολή
σε 6-7 ημέρες.

Ποσότητα


Περιγραφή Είδους: Βιβλίο

1979, η χρονιά που η ζαχαροπλαστική μπήκε στη ζωή μου...
Τόσα χρόνια πριν, και όλα ήταν τόσο διαφορετικά. Πρώτες ύλες, εργαλεία, συνταγές... Τόσα χρόνια μετά, και οι βασικές αρχές της παρέμειναν τόσο σταθερές κι ακλόνητες. Ακρίβεια, πειθαρχία, τεχνογνωσία... Αυτές οι αντιθέσεις είναι που τη χαρακτηρίζουν και που τελικά την κάνουν τόσο αγαπητή και ενδιαφέρουσα. Έτσι όλα αυτά τα χρόνια κατέχει, παράλληλα με τον θαυμασμό μου και το μεγαλύτερο, ίσως, κομμάτι της ζωής μου με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μια αμφίδρομη σχέση όπου τεχνίτης και τέχνη αλληλεπιδρούν και αλληλοεπηρεάζονται.
Με γνώμονα τη διαρκή αναζήτηση, παρακολουθώντας βήμα βήμα τις αλλαγές και τις εξελίξεις της, συγκέντρωσα αρκετή γνώση και συνεχίζω αδιάκοπα μέχρι και σήμερα. Το απόσταγμα αυτών
των γνώσεων μοιράζομαι μαζί σας με διάφορους τρόπους όλα αυτά τα χρόνια, με αρχικό μου εγχείρημα το πρώτο μου κατάστημα, και στη συνέχεια με τα βιβλία που ακολούθησαν, με τις άπειρες
συνταγές στα περιοδικά που αγαπήσατε, τον Γαστρονόμο, τις Γλυκές Ιστορίες, με την τηλεοπτική εκπομπή Γλυκές Αλχημείες αλλά και με τα σεμινάρια, κάθε χρόνο, όπου η επαφή γίνεται πιο άμεση.
Για όσους λοιπόν μαγεύονται από την τέχνη αυτή και τους αρέσει να πειραματίζονται και να δημιουργούν, το σημειωματάριο αυτό μπορεί να αποτελέσει ένα προσωπικό αρχείο συγκεντρώνοντας μέσα σ αυτό αγαπημένες συνταγές. [...]

Στέλιος Παρλιάρος


Λεπτομέρειες Είδους: Βιβλίο

Κωδικός προϊόντος: 173937
ISBN: 960-99247-3-5
Γλώσσα: Ελληνικά
Μήνας Έκδοσης: Δεκεμβρίος
Έτος Έκδοσης: 2011
Τόπος Έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός Σελίδων: 152
Είδος: Βιβλίο
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόμοι: 1
Διαστάσεις: 24χ15



Παρλιάρος, Στέλιος

Ο Στέλιος Παρλιάρος γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1959 Τελειώνοντας το γυμνάσιο ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει Ανακαλύπτει τη ζαχαροπλαστική και της αφιερώνεται Το 1980 δημιουργεί το Fresh και αλλάζει την πορεία της ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα Σπουδάζει στο Παρίσι στον Ecole Le Notre στη σχολή ζαχαροπλαστικής Escoffier του ξενοδοχείου Ritz στη Λυών στη σχολή Valrhona και τέλος στον διάσημο Fauchon Διδάσκει τα μυστικά της τεχνικής του σε σεμινάρια και εμφανίζεται συχνά στην τηλεόραση αποκαλύπτωντας τη γλυκιά ζωή

Άλλα βιβλία του συγγραφέα

Disney Cinema: Toy Story 2  Globus Ταξιδιωτική Εγκυκλοπαίδεια: Αφρική σε 10 διαδρομές  Γλυκά με φρούτα  Γλυκά παιδικά όνειρα  Γλυκά της Μεσογείου  

 
 
 
 
Δεν υπάρχουν κριτικές προϊόντων.
 
 
 
Γράψτε μια νέα κριτική
 
 
 
   Σχετικές κατηγορίες
Ζαχαροπλαστική Σημειωματάρια
 
 
 
   Καλάθι αγορών
 
Αδειο καλάθι
 
Δωρεάν αποστολή  με παραγγελίες άνω των 70.00EUR στην Ελλάδα.
 
   Εκδότής
 
Χύτρα
Αλλα προϊόντα
 
   Παλιά & σπάνια βιβλία
 
 
   Σπάνια Βιβλία
 
Νόμισμα ελληνικόν
Νόμισμα ελληνικόν
75.00EUR
40.00EUR
 
   Ειδοποιήσεις
 
ΕιδοποιήσειςΕιδοποιείστε με για
αλλαγές/ανανεώσεις
του προϊόντος
Γλυκές σημειώσεις
 
Powered by osCommerce
Copyright ©2002-2017 geostatik & bibliopolio.gr . All rights reserved.