Product

Διαφορίσιμες πολλαπλότητες

Product

Διαφοροποίηση της εργασίας στην αίθουσα διδασκαλίας

Διάφοροι διαφορετικοί φίλοι

Κωδικός:
69272
Description: 

Το βιβλίο αφηγείται την ιστορία πέντε διαφορετικών μήλων που συναντιούνται με διάφορα φρούτα και γίνονται φίλοι. Οι διάφοροι διαφορετικοί φίλοι βάζουν ένα κοινό σκοπό, που ο καθένας από μόνος δεν θα μπορούσε να πετύχει...
Με την έξυπνη πλοκή της ιστορίας και την ελκυστική εικονογράφηση το βιβλίο δίνει με απλό αλληγορικό τρόπο μια σύνθετη αλήθεια: ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.
Στις σύγχρονες κοινωνίες όπου συνυπάρχουν διάφοροι πολιτισμοί, οι "διαφορετικοί" άνθρωποι μπορούν να συνεργαστούν και με σχέση ισοτιμίας να προσφέρουν ο καθένας κάτι, που οι άλλοι ίσως δεν έχουν.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αφηγείται την ιστορία πέντε διαφορετικών μήλων που συναντιούνται με διάφορα φρούτα και γίνονται φίλοι. Οι διάφοροι διαφορετικοί φίλοι βάζουν ένα κοινό σκοπό, που ο καθένας από μόνος δεν θα μπορούσε να πετύχει... Με την έξυπνη πλοκή της ιστορίας και την ελκυστική εικονογράφηση το βιβλίο δίνει με απλό αλληγορικό τρόπο μια σύνθετη αλήθεια: ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. Στις σύγχρονες κοινωνίες όπου συνυπάρχουν διάφοροι πολιτισμοί, οι "διαφορετικοί" άνθρωποι μπορούν να συνεργαστούν και με σχέση ισοτιμίας να προσφέρουν ο καθένας κάτι, που οι άλλοι ίσως δεν έχουν.
Publications Date: 
1995
Book ISBN: 
960-7400-08-9
Book pages: 
35
Book Dimensions: 
21χ21
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
1995
Book ISBN: 
960-7400-08-9
Book pages: 
35
Book Dimensions: 
21χ21
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο