Product

Εγχειρίδιο προγραμματισμού SQL Server 2005

Product

Εγχειρίδιο προεκλογικής εκστρατείας

Εγχειρίδιο προγραμματισμού της Visual Basic. NET

Κωδικός:
69200
Manufacturer: 
Description: 

H Visual Basic. NET είναι η τελευταία έκδοση της πιο διαδεδομένης γλώσσας προγραμματισμού στον κόσμο. Είναι δημοφιλής τόσο στους επαγγελματίες προγραμματιστές όσο και στους αρχάριους. Το βιβλίο αυτό θα σας μάθει τη Visual Basic. NET από την αρχή. Γρήγορα και εύκολα θα μάθετε να γράφετε κώδικα στη Visual Basic. NET και να δημιουργείτε εντυπωσιακά παράθυρα και φόρμες για τους χρήστες των εφαρμογών σας.

45,76 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

H Visual Basic. NET είναι η τελευταία έκδοση της πιο διαδεδομένης γλώσσας προγραμματισμού στον κόσμο. Είναι δημοφιλής τόσο στους επαγγελματίες προγραμματιστές όσο και στους αρχάριους. Το βιβλίο αυτό θα σας μάθει τη Visual Basic. NET από την αρχή. Γρήγορα και εύκολα θα μάθετε να γράφετε κώδικα στη Visual Basic. NET και να δημιουργείτε εντυπωσιακά παράθυρα και φόρμες για τους χρήστες των εφαρμογών σας. Για να προχωρήσετε στον επαγγελματικό τρόπο ανάπτυξης σύνθετων εφαρμογών, θα μάθετε επίσης για τον αντικειμενοστραφή προγραμματισμό, τη δημιουργία στοιχείων ελέγχου, τη διαχείριση βάσεων δεδομένων, τη δημιουργία μενού και τη χρήση γραφικών.
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-387-129-Χ
Book pages: 
878
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Αφού εργάσθηκε στις εκδόσεις Wrox Press σε πολλά έργα από το 1999, ο Matthew εργάζεται από την οικία του για λογαριασμό των εκδόσεων Wrox Press συγγράφοντας και εξετάζοντας όλα τα θέματα σχετικά με το Microsoft.NET. Ζει και εργάζεται στο Βόρειο Λονδίνο.

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-387-129-Χ
Book pages: 
878
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο