Κατηγορίες
 
- Xριστουγεννιάτικα βιβλία - Δώρα
- ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑ -
eBooks
Βιογραφίες
Γενικά βιβλία
Γεύση Διατροφή
Γλώσσα
Εφαρμοσμένες επιστήμες
Θρησκεία
Ιστορία. Γεωγραφία
Καλές τέχνες
Κοινωνικές επιστήμες
Λογοτεχνία
Φιλοσοφία
Φιλοσοφία. Παραφυσικά φαινόμενα. Ψυχολογία
Φυσικές και θετικές επιστήμες
 
   Προσφορές
 
prosfores
 
   Ψηφοφορίες
 
Αγοράζετε μεταχειρισμένα βιβλία:
Σε καμιά περίπτωση.
Μονό σε περίπτωση που δεν υπάρχει καινούργιο.
Γιατί όχι; Αν είναι σε καλή κατάσταση.
Ναι, είναι πολύ πιο οικονομικό.
[ Αποτελέσματα ]
72254 Ψήφοι
93 Σχόλια
 
   Facebook
Η νέα ελληνική κουζίνα σε 88 συνταγές

Η νέα ελληνική κουζίνα σε 88 συνταγές

Κωδικός: 173695

Συγγραφέας: Καλλίδης, Βασίλης
Φωτογράφος: Makos
Εκδότης: Εκδόσεις Πατάκη
Σειρα: Μαγειρική
ISBN: 960-16-4423-7
Έτος Έκδοσης: 2012
Κωδικός προϊόντος: 173695

Λιανική τιμή:19.00EUR

τιμή bibliopolio.gr 17.10EUR

Έκπτωση: 1.90EUR
10%

 
Αποστολή σε<br> 1-2 ημέρες. Αποστολή σε
1-2 ημέρες.

Ποσότητα


Περιγραφή Είδους: Βιβλίο

Μέσα στην κουζίνα του, γεμάτη κατσαρόλια και ατμούς, ψάρια να ροδοκοκκινίζουν στον φούρνο και κρέατα να τσιτσιρίζουν πάνω στις σχάρες, ο Βασίλης Καλλίδης μαγειρεύει για τους εκλεπτυσμένους ουρανίσκους των Αθηναίων. Αξημέρωτα ο σεφ φοράει τα αθλητικά παπούτσια, βάζει στην πλάτη το σακίδιό του και ξεχύνεται στους δρόμους της πόλης για να βρει καλούδια, σπάνια χόρτα, τοπικά προϊόντα και τα πιο φρέσκα ψάρια. Μπαίνει σε μαγαζάκια-τρύπες όπου παλιοί τεχνίτες συνεχίζουν να παρασκευάζουν με μεράκι συνταγές δεκαετιών.

Μέσα σ αυτό το βιβλίο ο Βασίλης Καλλίδης μάς μαθαίνει απλές συνταγές νέας ελληνικής κουζίνας. Ό,τι λέει η παράδοση μέσα από τα μάτια όμως ενός νέου σεφ. Ταξιδεύουμε μαζί του από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ στο εστιατόριό του και μαθαίνουμε γωνιές της πόλης και εύκολες συνταγές.


Λεπτομέρειες Είδους: Βιβλίο

Κωδικός προϊόντος: 173695
ISBN: 960-16-4423-7
Γλώσσα: Ελληνικά
Μήνας Έκδοσης: Φεβρουαρίος
Έτος Έκδοσης: 2012
Τόπος Έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός Σελίδων: 213
Είδος: Βιβλίο
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόμοι: 1
Διαστάσεις: 22χ17



Καλλίδης, Βασίλης

Ο Βασίλης Καλλίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1975 και μεγάλωσε σε μία οικογένεια που αγαπούσε πολύ το μαγείρεμα Μετά από τις σπουδές του στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων ταξίδεψε σε πολλές χώρες δοκιμάζοντας γεύσεις και μυρωδιές Αγαπημένες πόλεις όπου έζησε ή πέρασε καλά το Παρίσι το Κάιρο το Μαρακές και η Νέα Υόρκη Μεγάλο του πάθος η ιαπωνική κουζίνα και το sushi Παρόλα αυτά τα τελευταία 5 χρόνια ασχολείται με την ελληνική δημιουργική κουζίνα Μετά από μερικές "στάσεις" σε εστιατόρια της Αθήνας το 2005 άνοιξε μαζί με τον καλύτερό του φίλο τον Δημήτρη Φωτόπουλο το "Άνετον" στο Μαρούσι Επιπλέον κάνουν consulting σε ξενοδοχεία και εστιατόρια στην Ελλάδα ενώ παραδίδει και μαθήματα μαγειρικής Έχει συνεργαστεί με τα περιοδικά "Γαστρονόμος" της "Καθημερινής" "Βήμα Gourmet" της εφημερίδας "Το Βήμα" ενώ κάνει και τη συνταγογράφηση στο μηνιαίο ένθετο "Cook Book" της εφημερίδας "Έθνος" Από το 2009 παρουσιάζει τη στήλη μαγειρικής στο πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Mega

Άλλα βιβλία του συγγραφέα


 
 
 
 
Δεν υπάρχουν κριτικές προϊόντων.
 
 
 
Γράψτε μια νέα κριτική
 
 
 
   Σχετικές κατηγορίες
Ζαχαροπλαστική Μαγειρική, Ελληνική
 
 
 
   Καλάθι αγορών
 
Αδειο καλάθι
 
Δωρεάν αποστολή  με παραγγελίες άνω των 70.00EUR στην Ελλάδα.
 
   Εκδότής
 
Εκδόσεις Πατάκη
Αλλα προϊόντα
 
   Παλιά & σπάνια βιβλία
 
 
   Σπάνια Βιβλία
 

Ο μυστικός κώδικας του Πυθαγόρα και η αποκρυπτογράφησι της διδασκαλίας του
Μη διαθέσιμη τιμή ...
Μη διαθέσιμη τιμή ...
 
   Ειδοποιήσεις
 
ΕιδοποιήσειςΕιδοποιείστε με για
αλλαγές/ανανεώσεις
του προϊόντος
Η νέα ελληνική κουζίνα σε 88 συνταγές
 
Powered by osCommerce
Copyright ©2002-2017 geostatik & bibliopolio.gr . All rights reserved.