Product

Η προσφορά εργασίας

Product

Η προσφορά της ελληνικής γλώσσας στην εξέλιξη των ευρωπαϊκών γλωσσών

Η προσφορά Θρακών εκπαιδευτικών στα γράμματα και το έθνος

Κωδικός:
68908
Manufacturer: 
Description: 

Ο Θρακικός χώρος -ο ενιαίος κι αδιάσπαστος πολιτιστικά χώρος, ο οποίος σήμερα είναι δυστυχώς τριεθνικά καταμερισμένος- υπήρξε στους αιώνες πηγή συνεχών αλλαγών και βελτιώσεων σ' όλα τα σημεία εκείνα που χαρακτηρίζουν ζωντανό έναν χώρο.
Η ποικιλία αφορούσε τόσο στην πολιτική όσο και στην πολιτιστική ιστορία. Η πνευματική σοδειά της Θράκης ήταν πάντα άφθονη κι οι ένδοξοι γόνοι της, Θράκες εκπαιδευτικοί, χιλιάδες στους αιώνες.
Τους ακάματους αυτούς εργάτες της πνευματικής καλλιέργειας του τόπου -γνήσια παιδιά της Θρακικής γης- έχει σκοπό να παρουσιάσει αυτή η εργασία.

15,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Ο Θρακικός χώρος -ο ενιαίος κι αδιάσπαστος πολιτιστικά χώρος, ο οποίος σήμερα είναι δυστυχώς τριεθνικά καταμερισμένος- υπήρξε στους αιώνες πηγή συνεχών αλλαγών και βελτιώσεων σ' όλα τα σημεία εκείνα που χαρακτηρίζουν ζωντανό έναν χώρο. Η ποικιλία αφορούσε τόσο στην πολιτική όσο και στην πολιτιστική ιστορία. Η πνευματική σοδειά της Θράκης ήταν πάντα άφθονη κι οι ένδοξοι γόνοι της, Θράκες εκπαιδευτικοί, χιλιάδες στους αιώνες. Τους ακάματους αυτούς εργάτες της πνευματικής καλλιέργειας του τόπου -γνήσια παιδιά της Θρακικής γης- έχει σκοπό να παρουσιάσει αυτή η εργασία.
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-7942-22-1
Book pages: 
110
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-7942-22-1
Book pages: 
110
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο