Κατηγορίες
 
- Xριστουγεννιάτικα βιβλία - Δώρα
- ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑ -
eBooks
Βιογραφίες
Γενικά βιβλία
Γεύση Διατροφή
Γλώσσα
Εφαρμοσμένες επιστήμες
Θρησκεία
Ιστορία. Γεωγραφία
Καλές τέχνες
Κοινωνικές επιστήμες
Λογοτεχνία
Φιλοσοφία
Φιλοσοφία. Παραφυσικά φαινόμενα. Ψυχολογία
Φυσικές και θετικές επιστήμες
 
   Προσφορές
 
prosfores
 
   Κριτικές
 
καλή ποιότητα, αυτό που ζητούσα.
5 από 5 αστέρια!
 
   Επιλεγμένα Βιβλία
 

Ο μυστικός κώδικας του Πυθαγόρα και η αποκρυπτογράφησι της διδασκαλίας του
8.40EUR
Μη διαθέσιμη τιμή ...
 
   Facebook

Μαγειρική - Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά

Προβολή: 
 
 
 
Εμφάνιση 1 έως 20 (από 21 προϊόντα) Top of page Αποτελέσματα:  1  2  [Επομ. >>] 
    Όνομα Προϊόντος+   Τιμή 
 Αγγλο-ελληνικό λεξικό του ερωτευμένου μάγειρα  Αγγλο-ελληνικό λεξικό του ερωτευμένου μάγειρα 

Συγγραφέας: Καβαλιέρος, Αντώνης
Εκδότης: Προπομπός
ISBN: 960-7860-68-3
Έτος Έκδοσης: 2007
Κωδικός προϊόντος: 117302
...
 9.99EUR 
   Αλμανάκ 1 

Περιγραφή Είδους: Βιβλίο Λεπτομέρειες Είδους: Βιβλίο Υπότίτλος: Εγκυκλοπαίδεια μαγειρικής και υγιεινής διατροφής: Α-Λ
Κωδικός προϊόντος: 52228
ISBN:
Γλώσσα: Ελληνικά
Έτος Έκδοσης: 1985
Τόπος Έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός Σελίδων: 603
Είδος: Βιβλίο
Εξώφυλλο: Δερματόδετο
Τόμοι: 1
Δια... ...
 Μη διαθέσιμη τιμή ...  Σπάνιο βιβλίο!!
   Αλμανάκ 2 

Εγκυκλοπαίδεια μαγειρικής και υγιεινής διατροφής: Μ-Ω
Συγγραφέας: χ.ο.
Εκδότης: Πάπυρος Εκδοτικός Οργανισμός
Έτος Έκδοσης: 1985
Κωδικός προϊόντος: 52230
...
 10.77EUR 
 Γλωσσάριο μαγειρικής  Γλωσσάριο μαγειρικής 

Γαστρονομικοί όροι, ιστορικές αναφορές
Συγγραφέας: Γιώτης, Αλέξανδρος
Εκδότης: Le Monde / Les Livres du Tourisme
ISBN: 960-87274-0-5
Έτος Έκδοσης: 2008
Κωδικός προϊόντος: 72654
...
 11.01EUR 
   Εγκυκλοπαίδεια της ελληνικής μαγειρικής 

618 συνταγές· με 11 χαρακτικά της Ήρας Σπαγαδώρου
Συγγραφέας: Παραδείση, Χρύσα
Εικονογράφος: Σπαγαδώρου, Ήρα
Εκδότης: Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
Έτος Έκδοσης: 2010
Κωδικός προϊόντος: 153089
...
 Μη διαθέσιμη τιμή ...  
 Η βίβλος της μαγειρικής του 21ου αιώνα  Η βίβλος της μαγειρικής του 21ου αιώνα 

Υλικά, ορολογία, εργαλεία και τεχνικές
21st Century Cook: The Bible of Ingredients
Συγγραφέας: Wright, Jeni Nilsen, Ngela
Μεταφραστής: Σαραντόπουλος, Τηλέμαχος
Εικονογράφος: Franklin, Abby Windsor, Mat
Επιμελητής: Σουλτάνη, Ασημίνα
Εκδότης: Πάπυρος Εκδοτικός Οργανισμός
ISBN: 960-6715-48-5
Έτος Έκδοσης: 2007
Κωδικός προϊόντος: ...
 32.10EUR 
 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα  Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα 

Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Α
Συγγραφέας: Κόχυλα, Νταϊάνα
Φωτογράφος: Στενός, Βασίλης
Επιμελητής: Σταφυλά, Λεονί
Υπεύθυνος Σειράς: Βιντιάδης, Μηνάς
Εκδότης: Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
Σειρα: Τα Νέα· Το Λεξικό της Ελληνικής Κουζίνας
ISBN: 960-6731-49-9
Έτος Έκδοσης: 2007
Κ... ...
 Μη διαθέσιμη τιμή ...  
 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα  Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα 

Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Ηλι - Καυ
Συγγραφέας: Κόχυλα, Νταϊάνα
Φωτογράφος: Στενός, Βασίλης
Επιμελητής: Σταφυλά, Λεονί
Υπεύθυνος Σειράς: Βιντιάδης, Μηνάς
Εκδότης: Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
Σειρα: Τα Νέα· Το Λεξικό της Ελληνικής Κουζίνας
ISBN: 960-6776-93-Χ
Έτος Έκδοσης: ...
 Μη διαθέσιμη τιμή ...  
 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα  Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα 

Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Β - Γιαλ
Συγγραφέας: Κόχυλα, Νταϊάνα
Φωτογράφος: Στενός, Βασίλης
Επιμελητής: Σταφυλά, Λεονί
Υπεύθυνος Σειράς: Βιντιάδης, Μηνάς
Εκδότης: Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
Σειρα: Τα Νέα· Το Λεξικό της Ελληνικής Κουζίνας
ISBN: 960-6776-11-5
Έτος Έκδοσης: ... ...
 Μη διαθέσιμη τιμή ...  
 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα  Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα 

Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Καφ - Κουκ
Συγγραφέας: Κόχυλα, Νταϊάνα
Φωτογράφος: Στενός, Βασίλης
Επιμελητής: Σταφυλά, Λεονί
Υπεύθυνος Σειράς: Βιντιάδης, Μηνάς
Εκδότης: Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
Σειρα: Τα Νέα· Το Λεξικό της Ελληνικής Κουζίνας
ISBN: 960-6776-95-6
Έτος Έκδοσης: ...
 Μη διαθέσιμη τιμή ...  
 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα  Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα 

Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Γιαου - Δυο
Συγγραφέας: Κόχυλα, Νταϊάνα
Φωτογράφος: Στενός, Βασίλης
Επιμελητής: Σταφυλά, Λεονί
Υπεύθυνος Σειράς: Βιντιάδης, Μηνάς
Εκδότης: Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
Σειρα: Τα Νέα· Το Λεξικό της Ελληνικής Κουζίνας
ISBN: 960-6776-27-1
Έτος Έκδοσης: ... ...
 Μη διαθέσιμη τιμή ...  
 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα  Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα 

Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Κουκ - Κυπρ
Συγγραφέας: Κόχυλα, Νταϊάνα
Φωτογράφος: Στενός, Βασίλης
Επιμελητής: Φούκου, Ευαγγελία Φιλιππάκης, Κώστας Σταφυλά, Λεονί
Υπεύθυνος Σειράς: Βιντιάδης, Μηνάς
Εκδότης: Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
Σειρα: Τα Νέα· Το Λεξικό της Ελληνικής Κουζί... ...
 Μη διαθέσιμη τιμή ...  
 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα  Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα 

Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Δωδ - Ζωμ
Συγγραφέας: Κόχυλα, Νταϊάνα
Φωτογράφος: Στενός, Βασίλης
Επιμελητής: Σταφυλά, Λεονί
Υπεύθυνος Σειράς: Βιντιάδης, Μηνάς
Εκδότης: Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
Σειρα: Τα Νέα· Το Λεξικό της Ελληνικής Κουζίνας
ISBN: 960-6776-61-1
Έτος Έκδοσης: ... ...
 Μη διαθέσιμη τιμή ...  
 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα  Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα 

Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Μ - Ν
Συγγραφέας: Κόχυλα, Νταϊάνα
Φωτογράφος: Στενός, Βασίλης
Επιμελητής: Φούκου, Ευαγγελία Φιλιππάκης, Κώστας Σταφυλά, Λεονί
Εκδότης: Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
Σειρα: Τα Νέα· Το Λεξικό της Ελληνικής Κουζίνας
ISBN: 960-469-079-5
Έτος Έκδοσης: 2008
Κ... ...
 Μη διαθέσιμη τιμή ...  
 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα  Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα 

Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Λ - Μ
Συγγραφέας: Κόχυλα, Νταϊάνα
Φωτογράφος: Στενός, Βασίλης
Επιμελητής: Φούκου, Ευαγγελία Φιλιππάκης, Κώστας Σταφυλά, Λεονί
Υπεύθυνος Σειράς: Βιντιάδης, Μηνάς
Εκδότης: Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
Σειρα: Τα Νέα· Το Λεξικό της Ελληνικής Κουζίνας
<... ...
 Μη διαθέσιμη τιμή ...  
 Λεξικό για αλλαντικά  Λεξικό για αλλαντικά 

Συγγραφέας: Whemever, Tatjana Pehle, Tobias
Μεταφραστής: Ρήγα, Πασχαλία
Εκδότης: Τζιαμπίρης - Πυραμίδα
ISBN: 960-6753-20-4
Έτος Έκδοσης: 2009
Κωδικός προϊόντος: 146612
...
 17.89EUR 
 Λεξικό διεθνούς μαγειρικής  Λεξικό διεθνούς μαγειρικής 

Περιγραφή Είδους: Βιβλίο Ένα Λεξικό Διεθνούς Μαγειρικής για πρώτη φορά στην ελληνική γαστρονομία. -Παρουσιάζει με αλφαβητική σειρά περισσότερους από 300 τεχνικούς όρους της διεθνούς μαγειρικής. -Επεξηγεί με απλό και κατανοητό τρόπο πάνω από 2.500 παρασκευές. -Περιλαμβάνει εκτενές θεματικό ευρετήριο όλων των παρασκευών. -Υπερβαί... ...
 30.00EUR Σπάνιο βιβλίο!!
 Πεντάγλωσσο λεξικό μαγειρικής  Πεντάγλωσσο λεξικό μαγειρικής 

Περιγραφή Είδους: Βιβλίο Λεπτομέρειες Είδους: Βιβλίο Κωδικός προϊόντος: 25332
ISBN: 960-239-359-9
Γλώσσα: Αγγλικά-Γερμανικά-Γαλλικά-Ιταλικά-Ελληνικά
Έτος Έκδοσης: 1998
Τόπος Έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Αριθμός Σελίδων: 319
Είδος: Βιβλίο
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόμοι: 1
Διαστάσεις: 21χ14
...
 Μη διαθέσιμη τιμή ...  
 rare bookΣπάνιο βιβλίο!! 
 Το αλφαβητάρι της γεύσης  Το αλφαβητάρι της γεύσης 

Οι ξενικοί όροι μαγειρικής ζαχαροπλαστικής που έχουν μπει στη γλώσσα μας
Συγγραφέας: Σαμαρτζής, Κώστας Α.
Εκδότης: Δίαυλος
ISBN: 960-531-181-Χ
Έτος Έκδοσης: 2005
Κωδικός προϊόντος: 99499
...
 5.46EUR 
 Το βιβλίο του σεφ  Το βιβλίο του σεφ 

Λεξικό επαγγελματικής μαγειρικής
Συγγραφέας: Σαμαρτζής, Κώστας Α. Μάρκου, Β. Κ.
Εκδότης: Βιβλιοθήκη του Σεφ
ISBN: 960-87305-0-3
Έτος Έκδοσης: 2002
Κωδικός προϊόντος: 75895
...
 53.00EUR 
Εμφάνιση 1 έως 20 (από 21 προϊόντα) Top of page Αποτελέσματα:  1  2  [Επομ. >>] 
Πίσω
 
   Νέα Προιόντα Για October

 
   Επιλεγμένα Παλία & Σπανια Βιβλία

 

   Καλάθι αγορών
 
Αδειο καλάθι
 
Δωρεάν αποστολή  με παραγγελίες άνω των 70.00EUR στην Ελλάδα.
 
   Παλιά & σπάνια βιβλία
 
 
   Σπάνια Βιβλία
 
Η Τέχνη Του Λαμβάνειν Σύζυγον
Η Τέχνη Του Λαμβάνειν Σύζυγον
75.00EUR
 
Powered by osCommerce
Copyright ©2002-2017 geostatik & bibliopolio.gr . All rights reserved.