Product

Μια ήσυχη βραδιά στο σπίτι

Product

Μια θάλασσα γεμάτη μουσική

Μια θάλασσα από σόγια

Κωδικός:
133691
Manufacturer: 
Description: 

Μια θάλασσα από σόγια δημιουργείται τυχαία γύρω από ένα αεροδρόμιο-μινιατούρα. Από το σημείο αυτό η ηρωίδα της νουβέλας ξεκινάει μια αυτοσχέδια διαδρομή που περνάει από αεροδρόμια, ξενοδοχεία, προάστια, μια μητρόπολη. Επιβιβάζεται, αποβιβάζεται, περπατάει, καταγράφει ήχους κι ακολουθεί συνεχόμενους συνειρμούς. Βρίσκεται εδώ, εκεί και ξανά εδώ, ενώ η θάλασσα από σόγια γίνεται όλο και πιο καφέ από την ουασάμπι.

Μια νουβέλα με θέμα τις παραλλαγές πάνω σε μία ταχύτητα, μέσα από την οικειοποίηση του Έξω και την επιθυμία τού να χαθείς μέσα σε αυτό.

11,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μια θάλασσα από σόγια δημιουργείται τυχαία γύρω από ένα αεροδρόμιο-μινιατούρα. Από το σημείο αυτό η ηρωίδα της νουβέλας ξεκινάει μια αυτοσχέδια διαδρομή που περνάει από αεροδρόμια, ξενοδοχεία, προάστια, μια μητρόπολη. Επιβιβάζεται, αποβιβάζεται, περπατάει, καταγράφει ήχους κι ακολουθεί συνεχόμενους συνειρμούς. Βρίσκεται εδώ, εκεί και ξανά εδώ, ενώ η θάλασσα από σόγια γίνεται όλο και πιο καφέ από την ουασάμπι. Μια νουβέλα με θέμα τις παραλλαγές πάνω σε μία ταχύτητα, μέσα από την οικειοποίηση του Έξω και την επιθυμία τού να χαθείς μέσα σε αυτό.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6654-70-2
Book pages: 
71
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Δήμητρα Ιωάννου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Την περίοδο 1986-1991 εργάστηκε ως ανταποκρίτρια ελληνικών περιοδικών στο Παρίσι. Μετέφρασε το βιβλίο το Karl Taro Greenfield "Speed Tribes" με αληθινές ιστορίες από τις υποκουλτούρες του Τόκιο. Η "Θάλασσα από σόγια" είναι η πρώτη της σειρά από νουβέλες πάνω στις σύγχρονες ταυτότητες. Παράλληλα φωτογραφίζει "μικρο-τοπία" που συχνά έχουν κοινή θεματολογία με τα γραπτά της.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6654-70-2
Book pages: 
71
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο