Product

Μου αρέσουν τα ζώα του αγρού

Product

Μου αρέσω!

Μου αρέσουν τα σχήματα

Κωδικός:
112515
Description: 

"Mε το βιβλίο "Μου αρέσουν τα σχήματα" θα διασκεδάσετε και θα βοηθήσετε το παιδί σας να αναπτύξει δεξιότητες όπως: παρατηρητικότητα, αντιστοίχιση όμοιων, γλωσσική ευχέρεια." (Miriam Stoppard)
Κύκλοι, τετράγωνα, τρίγωνα, καρδιές. Τα σχήματα βρίσκονται γύρω μας. Κοίταξε μέσα στο βιβλίο και δες τα σχήματα που φτιάχνουν τον κόσμο μας.
Περιλαμβάνει οδηγίες για τους γονείς και διάγραμμα ανάπτυξης και δεξιοτήτων που θα τους βοηθήσουν να καταλάβουν και να ενθαρρύνουν το παιδί τους σωστά.

4,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Mε το βιβλίο "Μου αρέσουν τα σχήματα" θα διασκεδάσετε και θα βοηθήσετε το παιδί σας να αναπτύξει δεξιότητες όπως: παρατηρητικότητα, αντιστοίχιση όμοιων, γλωσσική ευχέρεια." (Miriam Stoppard) Κύκλοι, τετράγωνα, τρίγωνα, καρδιές. Τα σχήματα βρίσκονται γύρω μας. Κοίταξε μέσα στο βιβλίο και δες τα σχήματα που φτιάχνουν τον κόσμο μας. Περιλαμβάνει οδηγίες για τους γονείς και διάγραμμα ανάπτυξης και δεξιοτήτων που θα τους βοηθήσουν να καταλάβουν και να ενθαρρύνουν το παιδί τους σωστά.
Subtitle: 
Με σχήματα από αφρώδες υλικό
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-16-2109-1
Book pages: 
18
Book Dimensions: 
22χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Η Miriam Stoppard σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και του Ντάρχαμ.
Είναι η συγγραφέας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις βιβλίων σχετικά με τη φροντίδα των παιδιών στη Βρετανία. Επίσης θεωρείται πρωτοπόρος συγγραφέας βιβλίων που αναφέρονται στην υγεία των γυναικών, την ανάπτυξη των παιδιών, τη δίαιτα και την υγιεινή διατροφή.
Έχει εκδώσει περισσότερα από 42 βιβλία τα οποία έχουν μεταφραστεί σε 20 γλώσσες σε όλο τον κόσμο.

Subtitle: 
Με σχήματα από αφρώδες υλικό
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-16-2109-1
Book pages: 
18
Book Dimensions: 
22χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο