Product

Μου τέλειωσε το βάλιουμ, να φάω μια μακαρονάδα;

Product

Μου χρωστάς ένα θάνατο

Μου το είπε ένας άγγελος

Κωδικός:
130303
Manufacturer: 
Description: 

"Δεν θα σ' αφήσω ποτέ. Ό,τι κι αν γίνει, θα είμαι κοντά σου. Θα σε κρατώ στην αγκαλιά μου, θα σε χαϊδεύω όπως τώρα και θα σε προστατεύω με τη δύναμη της αγάπης μου. Ό,τι κι αν γίνει, στ' ορκίζομαι."

Πόσες φορές μπορεί ν' αγαπήσει μια καρδιά, δυνατά, αληθινά, απόλυτα; Η Μαριάννα νόμιζε μόνο μία, και τα έδωσε όλα. Και τα έχασε όλα.

Ή τουλάχιστον έτσι πίστεψε. Γιατί από τους δύο άντρες που βάδισαν δίπλα της στη ζωή, ο ένας δεν έπαψε ποτέ να την προστατεύει κι ο άλλος ορκίστηκε στον εαυτό του να τη βγάλει απ' το σκοτάδι της.

7,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Second hand

"Δεν θα σ' αφήσω ποτέ. Ό,τι κι αν γίνει, θα είμαι κοντά σου. Θα σε κρατώ στην αγκαλιά μου, θα σε χαϊδεύω όπως τώρα και θα σε προστατεύω με τη δύναμη της αγάπης μου. Ό,τι κι αν γίνει, στ' ορκίζομαι." Πόσες φορές μπορεί ν' αγαπήσει μια καρδιά, δυνατά, αληθινά, απόλυτα; Η Μαριάννα νόμιζε μόνο μία, και τα έδωσε όλα. Και τα έχασε όλα. Ή τουλάχιστον έτσι πίστεψε. Γιατί από τους δύο άντρες που βάδισαν δίπλα της στη ζωή, ο ένας δεν έπαψε ποτέ να την προστατεύει κι ο άλλος ορκίστηκε στον εαυτό του να τη βγάλει απ' το σκοτάδι της.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-410-507-8
Book pages: 
464
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Καίτη Οικονόμου γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα ως μεταφράστρια δεκάδων βιβλίων για ενηλίκους και παιδιά, μεταξύ των οποίων και της παγκοσμίως αγαπημένης σειράς με τις περιπέτειες του Χάρι Πότερ. Έχει γράψει οχτώ μυθιστορήματα. Το τελευταίο, "Η καρδία θυμάται" το 2014 τιμήθηκε με το Βραβείο Κοινού των βιβλιοπωλείων PUBLIC, στην κατηγορία "Μεγάλες Συγκινήσεις".

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-410-507-8
Book pages: 
464
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο