Product

Ξενοκρατία, μισελληνισμός και υποτέλεια

Product

Ξενομανία. Νέον πνεύμα. Προς την ελληνικήν αναγέννησιν

Ξενοκτονία

Κωδικός:
79215
Manufacturer: 
Description: 

Στο τρίτο βιβλίο του έπους του Έντερ, η ανθρωπότητα καθώς και τα δύο μοναδικά νοήμονα είδη που ανακαλύφθηκαν στον πλανήτη Λουζιτάνια έρχονται αντιμέτωποι με την πιο θανάσιμη απειλή, που έχει τη μορφή ενός ταχύτατα μεταλλασσόμενου και φονικού ιού.
Μπροστά στον κίνδυνο, το καταδυναστευτικό Κογκρέσο στέλνει το στόλο του για να καταστρέψει τον πλανήτη-αποικία, αδιαφορώντας για τις συνέπειες της επερχόμενης Ξενοκτονίας. Ο Έντερ Γουίγκιν και οι συνεργάτες του έχουν πολύ περιορισμένο χρόνο να ανακαλύψουν το αντίδοτο του ιού και να σταματήσουν το στόλο από την καταστροφική του αποστολή.

16,02 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στο τρίτο βιβλίο του έπους του Έντερ, η ανθρωπότητα καθώς και τα δύο μοναδικά νοήμονα είδη που ανακαλύφθηκαν στον πλανήτη Λουζιτάνια έρχονται αντιμέτωποι με την πιο θανάσιμη απειλή, που έχει τη μορφή ενός ταχύτατα μεταλλασσόμενου και φονικού ιού. Μπροστά στον κίνδυνο, το καταδυναστευτικό Κογκρέσο στέλνει το στόλο του για να καταστρέψει τον πλανήτη-αποικία, αδιαφορώντας για τις συνέπειες της επερχόμενης Ξενοκτονίας. Ο Έντερ Γουίγκιν και οι συνεργάτες του έχουν πολύ περιορισμένο χρόνο να ανακαλύψουν το αντίδοτο του ιού και να σταματήσουν το στόλο από την καταστροφική του αποστολή.
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-8338-06-9
Book pages: 
586
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Όρσον Σκοτ Καρντ γεννήθηκε το 1951 στο Ρίτσλαντ της Ουάσινγκτον και μεγάλωσε στην Καλιφόρνια. Αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του Μπρίγκαμ Γιανγκ και από το πανεπιστήμιο της Γιούτα. Έζησε στη Βραζιλία δύο χρόνια και δούλεψε αμισθί ως μέλος μιας ανθρωπιστικής οργάνωσης. Σήμερα κατοικεί στο Γκρίσνμπορο της Βόρειας Καρολίνας. Είναι παντρεμένος και πατέρας πέντε παιδιών.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-8338-06-9
Book pages: 
586
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο