Product

Οι φόνοι της οδού Λέβεν

Product

Οι φόνοι του Σιμπαλμπά

Οι φόνοι της οδού Μοργκ. Το μυστήριο της Μαρί Ροζέ

Κωδικός:
176944
Description: 

Οι δύο ιστορίες του τόμου αυτού, με την ατμόσφαιρα της εποχής έξοχα αποτυπωμένη στις εικόνες του Ντρυέτ, ξαναζωντανεύουν τις δύο περίφημες νουβέλες του Πόε. Πόσο αθώος μπορεί να είναι ο δράστης του διπλού και αποτρόπαιου φονικού της οδού Μοργκ;

Και ποιός ευθύνεται για το θάνατο της ωραίας Μαρί Ροζέ, που βρίσκεται να πλέει στον Σηκουάνα; Όσο η παρισινή αστυνομία πελαγοδρομεί ή προσπαθεί να κατασκευάσει ενόχους, ο Ντυπέν, με το αλάθητο ένστικτο ενός πρωταθλητή του ουίστ, θ ακολουθήσει τον συντομότερο δρόμο -και θα βρει τις απαντήσεις.

9,86 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι δύο ιστορίες του τόμου αυτού, με την ατμόσφαιρα της εποχής έξοχα αποτυπωμένη στις εικόνες του Ντρυέτ, ξαναζωντανεύουν τις δύο περίφημες νουβέλες του Πόε. Πόσο αθώος μπορεί να είναι ο δράστης του διπλού και αποτρόπαιου φονικού της οδού Μοργκ; Και ποιός ευθύνεται για το θάνατο της ωραίας Μαρί Ροζέ, που βρίσκεται να πλέει στον Σηκουάνα; Όσο η παρισινή αστυνομία πελαγοδρομεί ή προσπαθεί να κατασκευάσει ενόχους, ο Ντυπέν, με το αλάθητο ένστικτο ενός πρωταθλητή του ουίστ, θ ακολουθήσει τον συντομότερο δρόμο -και θα βρει τις απαντήσεις.
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-235-827-0
Book pages: 
96
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-235-827-0
Book pages: 
96
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο