Product

Ο απρόσμενος θάνατος ενός ψυχαναλυτή

Product

Ο Αραγκόν για τον Ρίτσο

Ο απρόσμενος θάνατος ενός ψυχαναλυτή

Κωδικός:
143573
Manufacturer: 
Description: 

Ο ψυχίατρος-ψυχαναλυτής Δρ. Ντάνιελ έχει έναν πολύ δύσκολο ασθενή. Παρακολουθώντας τον και συζητώντας μαζί του έρχεται αντιμέτωπος μ' έναν άνθρωπο απογυμνωμένο από το κάθε πάθος για οτιδήποτε έχει να κάνει με τα εγκόσμια. Απουσιάζει κάθε επιθυμία για ζωή, για θάνατο, για έρωτα, για φιλία. Αυτό που ουσιαστικά κάνει τον Χανς Μπίμπερκοπφ να ισορροπεί στην καθημερινότητά του είναι η δύναμη της συνήθειας που καλύπτει την κάθε του ενέργεια. Ο Δρ. Ντάνιελ δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τον ασθενή του και ζητά τη βοήθεια του φίλου του ψυχιάτρου Πέτερ Κλάιν.

15,38 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο ψυχίατρος-ψυχαναλυτής Δρ. Ντάνιελ έχει έναν πολύ δύσκολο ασθενή. Παρακολουθώντας τον και συζητώντας μαζί του έρχεται αντιμέτωπος μ' έναν άνθρωπο απογυμνωμένο από το κάθε πάθος για οτιδήποτε έχει να κάνει με τα εγκόσμια. Απουσιάζει κάθε επιθυμία για ζωή, για θάνατο, για έρωτα, για φιλία. Αυτό που ουσιαστικά κάνει τον Χανς Μπίμπερκοπφ να ισορροπεί στην καθημερινότητά του είναι η δύναμη της συνήθειας που καλύπτει την κάθε του ενέργεια. Ο Δρ. Ντάνιελ δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τον ασθενή του και ζητά τη βοήθεια του φίλου του ψυχιάτρου Πέτερ Κλάιν. Μια ιστορία έλλειψης πάθους που ξετυλίγεται μέσα από τρεις ψυχαναλυτικές συνεδρίες και την καθημερινότητα των πρωταγωνιστών στο ιστορικό κέντρο της Κολωνίας του 1960. Ερμηνεύουν: (Αφήγηση) Νόνη Ιωαννίδου, (Γραμματέας) Νίκη Ιωαννίδου, (Χανς Μπίμπερκοπφ) Αχιλλέας Βατρικάς, (Δρ. Ντάνιελ Σμιτ) Μιχάλης Μαρκάτης, (Δρ. Πέτερ Κλάιν) Πέτρος Πετράκης, (Σερβιτόρος) Γιάννης Καμπουρόπουλος, (Τραπεζίτης Μπίλσταϊν) Νίκος Σιδέρης. Ηχητικός Σχεδιασμός: Γιάννης Καμπουρόπουλος, Ανδρέας Παπαχρίστου.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
3-9812090-0-1
Book Dimensions: 
21χ15
Publication Place: 
Αμβούργο
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Δημήτρης Γκενεράλης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Σπούδασε νομικά στην Αθήνα και στο Βερολίνο, ασχολήθηκε με τη μετάφραση, ενώ κείμενά του έχουν δημοσιευθεί σε διάφορα ελληνικά και γερμανικά λογοτεχνικά περιοδικά. Ζει στην Αθήνα και εργάζεται ως δικηγόρος.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
3-9812090-0-1
Book Dimensions: 
21χ15
Publication Place: 
Αμβούργο
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο