Product

Πρόγνωση σεισμών

Product

Πρόγνωση στη νευρολογία και νευροχειρουργική

Πρόγνωση σεισμών

Κωδικός:
141235
Description: 

Το βιβλίο "Πρόγνωση σεισμών: Μέθοδοι, εξελίξεις" της κ. Κλαίρης Μαυρόματου παρουσιάζει τις πλέον γνωστές μεθόδους πρόγνωσης σεισμών οι οποίες εφαρμόζονται σήμερα από τις επιστημονικές ομάδες που εργάζονται σ' αυτό το θέμα. Το βιβλίο απευθύνεται και σε μη ειδικούς και προσπαθεί να δώσει μια απλή και οπωσδήποτε ορθή εικόνα για ό,τι έχει επιτευχθεί από την επιστήμη μέχρι σήμερα πάνω στο δύσκολο επιστημονικό πρόβλημα της σεισμικής πρόγνωσης.

14,78 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο "Πρόγνωση σεισμών: Μέθοδοι, εξελίξεις" της κ. Κλαίρης Μαυρόματου παρουσιάζει τις πλέον γνωστές μεθόδους πρόγνωσης σεισμών οι οποίες εφαρμόζονται σήμερα από τις επιστημονικές ομάδες που εργάζονται σ' αυτό το θέμα. Το βιβλίο απευθύνεται και σε μη ειδικούς και προσπαθεί να δώσει μια απλή και οπωσδήποτε ορθή εικόνα για ό,τι έχει επιτευχθεί από την επιστήμη μέχρι σήμερα πάνω στο δύσκολο επιστημονικό πρόβλημα της σεισμικής πρόγνωσης. Ο αναγνώστης που θα κατανοήσει όσα παρουσιάζονται εδώ θα είναι σε θέση να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα σχετικά με τη δυνατότητα της πρόγνωσης των σεισμών.
Subtitle: 
Μέθοδοι, εξελίξεις
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6784-12-6
Book pages: 
110
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Κλαίρη Μαυρόματου - Χατζηκωντή γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι διδάκτωρ φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκπόνησε τη διδακτορική της διατριβή με θέμα τα ηλεκτρικά σήματα που εκπέμπονται πριν από τη θραύση πετρωμάτων. Έκτοτε συνεχίζει την πειραματική έρευνα για τη μελέτη προσεισμικών σημάτων και έχει ανακοινώσεις σε διεθνή συνέδρια και δημοσιεύσεις σε έγκυρα διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Subtitle: 
Μέθοδοι, εξελίξεις
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6784-12-6
Book pages: 
110
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο