Product

Σταυρόλεξα ορθογραφίας με τις λέξεις του σχολικού βιβλίου της γλώσσας Α΄ δημοτικού

Product

Σταυρόλεξα ορθογρφίας με τις λέξεις του σχολικού βιβίου της γλώσσας Β΄ δημοτικού

Σταυρόλεξα ορθογραφίας με τις λέξεις του σχολικού βιβλίου της γλώσσας Γ΄ δημοτικού

Κωδικός:
131271
Description: 

Τα Σταυρόλεξα Ορθογραφίας με τις λέξεις του σχολικού βιβλίου της Γλώσσας Γ΄ Δημοτικού "Τα απίθανα μολύβια" περιέχουν κατά ενότητα, σε σταυρόλεξα, κρυπτόλεξα, σαλιγκαροκρυπτόλεξα, τις λέξεις που μαθαίνουν να γράφουν ορθογραφημένα οι μαθητές της Γ΄ Δημοτικού. Επίσης, υπάρχουν και λεξιλογικές ασκήσεις, προσαρμοσμένες στο επίπεδο των μαθητών αυτής της τάξης.

Το βιβλίο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μαθητές σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, στις διακοπές, για εξάσκηση στην ορθογραφία, αλλά και από παιδιά που έχουν τελειώσει την τάξη αυτή, για επανάληψη.

7,79 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τα Σταυρόλεξα Ορθογραφίας με τις λέξεις του σχολικού βιβλίου της Γλώσσας Γ΄ Δημοτικού "Τα απίθανα μολύβια" περιέχουν κατά ενότητα, σε σταυρόλεξα, κρυπτόλεξα, σαλιγκαροκρυπτόλεξα, τις λέξεις που μαθαίνουν να γράφουν ορθογραφημένα οι μαθητές της Γ΄ Δημοτικού. Επίσης, υπάρχουν και λεξιλογικές ασκήσεις, προσαρμοσμένες στο επίπεδο των μαθητών αυτής της τάξης. Το βιβλίο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μαθητές σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, στις διακοπές, για εξάσκηση στην ορθογραφία, αλλά και από παιδιά που έχουν τελειώσει την τάξη αυτή, για επανάληψη.
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-16-2381-7
Book pages: 
171
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-16-2381-7
Book pages: 
171
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο