Product

Τα μαθηματικά της Α΄ γυμνασίου

Product

Τα μαθηματικά της Β΄ γυμνασίου

Τα μαθηματικά της Α΄ γυμνασίου

Κωδικός:
98269
Description: 

Το βιβλίο "Τα Μαθηματικά της Α΄ Γυμνασίου" περιλαμβάνει τη διδακτέα ύλη της Α' τάξης του Γυμνασίου και ακολουθεί τη σειρά που η ύλη αυτή διδάσκεται στα Σχολεία.
Κάθε ενότητα έχει τρία μέρη:
-Στο πρώτο παρουσιάζεται η θεωρία, παιδαγωγικά οργανωμένη, και εκτίθεται με μεθοδικότητα, σαφήνεια και πληρότητα. Η καλή γνώση της θεωρίας είναι βασική προϋπόθεση για την αντιμετώπιση των δυσκολιών των μαθηματικών και ιδιαίτερα για τη λύση προβλημάτων και ασκήσεων.

11,01 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο "Τα Μαθηματικά της Α΄ Γυμνασίου" περιλαμβάνει τη διδακτέα ύλη της Α' τάξης του Γυμνασίου και ακολουθεί τη σειρά που η ύλη αυτή διδάσκεται στα Σχολεία. Κάθε ενότητα έχει τρία μέρη: -Στο πρώτο παρουσιάζεται η θεωρία, παιδαγωγικά οργανωμένη, και εκτίθεται με μεθοδικότητα, σαφήνεια και πληρότητα. Η καλή γνώση της θεωρίας είναι βασική προϋπόθεση για την αντιμετώπιση των δυσκολιών των μαθηματικών και ιδιαίτερα για τη λύση προβλημάτων και ασκήσεων. -Το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει λυμένες ασκήσεις και προβλήματα. Στις λύσεις δίνεται ακόμα το "πώς" και "γιατί" των πράξεων αλλά και των λογικών βημάτων που ακολουθούμε. -Στο τρίτος μέρος υπάρχουν άλυτες ασκήσεις για εμπέδωση της όλης ύλης του κεφαλαίου. Πρόκειται για ένα χρήσιμο συμπληρωματικό και βοηθητικό βιβλίο, για το μαθητή της Α΄ τάξης του Γυμνασίου, για τους γονείς αλλά και για τον καθηγητή στην καθημερινή διδακτική διαδικασία.
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-14-1112-7
Book pages: 
263
Book Dimensions: 
27χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-14-1112-7
Book pages: 
263
Book Dimensions: 
27χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο