Product

Τα τετράδια της Λίνας

Product

Τα τετράδια του δον Ριγοβέρτο

Τα τετράδια της Σοφίας

Κωδικός:
71972
Manufacturer: 
Description: 

Τα τετράδια της Σοφίας, η προσωπική κατάθεση μιας γυναίκας ξεχωριστής, έρχονται στο φως μετά τον θάνατό της και γίνονται αφορμή να ανοιχτεί μια ενδιαφέρουσα συζήτηση μεταξύ της Ευνίκης και της Έλλης. Η Ευνίκη ήταν η στενότερη φίλη της Σοφίας σε όλη τη διάρκεια της ζωής της, και η Έλλη, μαθήτρια της πρώτης στο γυμνάσιο και φτασμένη δικηγόρος τώρα. Η Έλλη καλείται να συνθέσει τη βιογραφία της Σοφίας, μολονότι δεν την είχε γνωρίσει ποτέ.

13,75 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τα τετράδια της Σοφίας, η προσωπική κατάθεση μιας γυναίκας ξεχωριστής, έρχονται στο φως μετά τον θάνατό της και γίνονται αφορμή να ανοιχτεί μια ενδιαφέρουσα συζήτηση μεταξύ της Ευνίκης και της Έλλης. Η Ευνίκη ήταν η στενότερη φίλη της Σοφίας σε όλη τη διάρκεια της ζωής της, και η Έλλη, μαθήτρια της πρώτης στο γυμνάσιο και φτασμένη δικηγόρος τώρα. Η Έλλη καλείται να συνθέσει τη βιογραφία της Σοφίας, μολονότι δεν την είχε γνωρίσει ποτέ. Μέσα από τις εξομολογήσεις της Σοφίας, η Έλλη θα έρθει αντιμέτωπη με τον δικό της κόσμο, όσο διαφορετικός κι αν είναι: διαδρομές ζωής με ευχάριστα ή δυσάρεστα γεγονότα, προβληματισμοί για τον έρωτα, την αγάπη, τη δικαιοσύνη, την ηθική. Η αιώνια αναζήτηση της ευτυχίας. Γυναίκες που συνομιλούν με λόγια, εμπειρίες, συναισθήματα. Γυναίκες που αντιμετωπίζουν με τρυφερότητα και κατανόηση η μια τη ζωή της άλλης.
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-04-2089-0
Book pages: 
290
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Αγγελική Νικολαΐδου-Σμυρλή γεννήθηκε στην Πάφο το 1938. Σπούδασε φιλολογία στην Αθήνα και εργάστηκε σε γυμνάσια της Πάφου και των Αθηνών. Από το 1983 αρχίζει να ασχολείται με τη λογοτεχνία και τα πρώτα της έργα - θεατρικά, διηγήματα, αναμνήσεις και μυθιστορήματα - είναι εμπνευσμένα από τη σύγχρονη ιστορία της Κύπρου. Το 2000 η Ιερά Μητρόπολις Πάφου εξέδωσε το θεατρικό της έργο "Βαρνάβας και Παύλος" και το ανέβασε επί σκηνής σε πολλά μέρη της Κύπρου.

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-04-2089-0
Book pages: 
290
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο