Product

Το δέντρο με τα παραμύθια

Product

Το δέντρο με τα ψέματα

Το δέντρο με τα χέρια

Κωδικός:
50449
Manufacturer: 
Description: 

H επιστροφή της Ρουθ Ρέντελ, μιας από τις καλύτερες εκπροσώπους του κλασικού βρετανικού αστυνομικού μυθιστορήματος και ιδιαίτερα του ψυχολογικού θρίλερ.
Όταν η Μπένετ ήταν γύρω στα δεκατέσσερα, είχαν βρεθεί μόνες μια φορά στο βαγόνι ενός τρένου με τη μητέρα της - και η Μόπσα είχε προσπαθήσει να τη χτυπήσει μ' ένα χασαπομάχαιρο.
Η Μπένετ είχε αρκετό καιρό να δει την τρελή μητέρα της. Έτσι, όταν η Μόπσα έφτασε στο αεροδρόμιο, ταλαιπωρημένη, ατημέλητη, μ' ένα άχαρο γκρι ταγέρ, η Μπένετ προσπάθησε να πνίξει μέσα της το μίσος που ένιωθε γι' αυτή.

10,95 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

H επιστροφή της Ρουθ Ρέντελ, μιας από τις καλύτερες εκπροσώπους του κλασικού βρετανικού αστυνομικού μυθιστορήματος και ιδιαίτερα του ψυχολογικού θρίλερ. Όταν η Μπένετ ήταν γύρω στα δεκατέσσερα, είχαν βρεθεί μόνες μια φορά στο βαγόνι ενός τρένου με τη μητέρα της - και η Μόπσα είχε προσπαθήσει να τη χτυπήσει μ' ένα χασαπομάχαιρο. Η Μπένετ είχε αρκετό καιρό να δει την τρελή μητέρα της. Έτσι, όταν η Μόπσα έφτασε στο αεροδρόμιο, ταλαιπωρημένη, ατημέλητη, μ' ένα άχαρο γκρι ταγέρ, η Μπένετ προσπάθησε να πνίξει μέσα της το μίσος που ένιωθε γι' αυτή. Ύστερα όμως, με τον τραγικό θάνατο ενός παιδιού, αρχίζει ένας εφιαλτικός κύκλος από ψέματα, απάτες, απαγωγές και φόνους...
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-410-178-1
Book pages: 
389
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Ρουθ Ρέντελ γεννήθηκε το 1930 στην Αγγλία. Μετά το σχολείο εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε τοπικές εφημερίδες. Θεωρείται μία από τις κορυφαίες συγγραφείς αστυνομικών μυθιστορημάτων. Έγραψε πάνω από 50 μυθιστορήματα και είχε βραβευτεί επανειλημμένα για το έργο της (βραβείο Edgar, CWA Gold Dagger, Sunday Times Literary Award). Το 1997 της απονεμήθηκε ο τίτλος της βαρόνης (βαρόνη Ρέντελ του Μπάμπεργκ). Τα βιβλία της έχουν μεταφραστεί σε είκοσι δύο γλώσσες.
Πέθανε στις 2 Μαΐου 2015, σε ηλικία 85 ετών, αφού είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο από τις 7 Ιανουαρίου του ίδιου χρόνου.

Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-410-178-1
Book pages: 
389
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο