Product

Το λογοτεχνικό τέταρτο

Product

Το Λονδίνο του 19ου αιώνα με ξεναγό τον Ντίκενς

Το λογότυπο

Κωδικός:
126251
Description: 

[...] Η βασική ιδέα που θα υποστηρίξουμε στο βιβλίο αυτό, είναι ότι το λογότυπο, αντί να περιορίζεται σε ένα τυχαίο σημείο, έχει ως αντικείμενο του τη συμπυκνωμένη, με γραφιστικό και οπτικό τρόπο, έκφραση ενός συνόλου αξιών και πεποιθήσεων που συμμερίζονται οι παράγοντες μιας οργάνωσης. Κατά βάθος, αυτό που θα προβληθεί με βάση το λογότυπο, είναι ότι, για να επαναλάβουμε τις λέξεις του Greimas, "η αναπαραστατικότητα δεν είναι ποτέ αθώα". Το λογότυπο συνεπάγεται μια ρητή ή άρρητη σύμβαση μεταξύ της οργάνωσης (ή της μάρκας) και των κοινών της.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Η βασική ιδέα που θα υποστηρίξουμε στο βιβλίο αυτό, είναι ότι το λογότυπο, αντί να περιορίζεται σε ένα τυχαίο σημείο, έχει ως αντικείμενο του τη συμπυκνωμένη, με γραφιστικό και οπτικό τρόπο, έκφραση ενός συνόλου αξιών και πεποιθήσεων που συμμερίζονται οι παράγοντες μιας οργάνωσης. Κατά βάθος, αυτό που θα προβληθεί με βάση το λογότυπο, είναι ότι, για να επαναλάβουμε τις λέξεις του Greimas, "η αναπαραστατικότητα δεν είναι ποτέ αθώα". Το λογότυπο συνεπάγεται μια ρητή ή άρρητη σύμβαση μεταξύ της οργάνωσης (ή της μάρκας) και των κοινών της. Είναι λοιπόν κάτι παραπάνω από μια εικόνα γιατί διηγείται μια ιστορία, και η ιστορία αυτή δεν είναι άλλη από τη συμβατική σχέση που η οργάνωση ή η μάρκα διατηρεί ή επιθυμεί να διατηρεί με τους εταίρους της. Λειτουργεί, λοιπόν, ως υπογραφή της οργάνωσης, με την έννοια ότι η υπογραφή είναι παράλληλα ένδειξη ταυτοποίησης και δέσμευσης. Benoit Heilbrunn, καθηγητής μάρκετινγκ στο ESCP-EAP
Subtitle: 
Τι γνωρίζω;
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6776-51-4
Book pages: 
143
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Benoit Heilbrunn είναι διδάκτωρ οικονομικών επιστημών, ENA, HEC. και σύμβουλος σε θέματα στρατηγικής του εμπορικού σήματος.

Subtitle: 
Τι γνωρίζω;
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6776-51-4
Book pages: 
143
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο