Product

Υδατογραφία

Product

Υδατογραφία για όλους

Υδατογραφία βήμα-βήμα

Κωδικός:
88042
Description: 

O τόμος αυτός μας εισάγει βήμα προς βήμα στον κόσμο της υδατογραφίας. Οι βασικότερες τεχνικές της ακουαρέλας, όπως η κατασκευή αλληλοεπικαλυπτόμενων στρώσεων αραιωμένου χρώματος, η τεχνική του υγρού πάνω σε υγρό κ.ά. παρουσιάζονται με τη βοήθεια παραδειγμάτων που προχωρούν βήμα-βήμα. Στην πορεία ασχολούμαστε επίσης με την απόδοση του φόντου και της σχέσης φωτός και σκιάς.
Τα προτεινόμενα παραδείγματα ξεκινούν από τοπία και νεκρές φύσεις και φτάνουν μέχρι λαμπερές συνθέσεις με λουλούδια, ώστε όλοι να ανακαλύψουν το ερέθισμα που τους ταιριάζει.

7,29 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

O τόμος αυτός μας εισάγει βήμα προς βήμα στον κόσμο της υδατογραφίας. Οι βασικότερες τεχνικές της ακουαρέλας, όπως η κατασκευή αλληλοεπικαλυπτόμενων στρώσεων αραιωμένου χρώματος, η τεχνική του υγρού πάνω σε υγρό κ.ά. παρουσιάζονται με τη βοήθεια παραδειγμάτων που προχωρούν βήμα-βήμα. Στην πορεία ασχολούμαστε επίσης με την απόδοση του φόντου και της σχέσης φωτός και σκιάς. Τα προτεινόμενα παραδείγματα ξεκινούν από τοπία και νεκρές φύσεις και φτάνουν μέχρι λαμπερές συνθέσεις με λουλούδια, ώστε όλοι να ανακαλύψουν το ερέθισμα που τους ταιριάζει.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-239-765-9
Book pages: 
63
Book Dimensions: 
28χ20
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Gerhard Hillmayr σπούδασε εικονογράφηση και γραφιστική στο Βανκούβερ του Καναδά από το 1971 μέχρι το 1976. Υπήρξε μέλος της Ένωσης Καναδών Καλλιτεχνών και συμμετείχε στις εκδηλώσεις του σωματείου. Μεταξύ 1976 και 1979 εξέθεσε έργα του σε πολλές αίθουσες του Καναδά.
Επέστρεψε στη Γερμανία το 1980 και δραστηριοποιήθηκε ως ακουαρελίστας, γραφίστας, εικονογράφος εντύπων και συγγραφέας. Διδάσκει στο ελεύθερο καλλιτεχνικό εργαστήρι του Ravensburg και σε αρκετά δημόσια σχολεία. Παραδίδει ακόμη ιδιαίτερα μαθήματα ζωγραφικής και ταξιδεύει. Τα έργα εκτίθενται σε αίθουσες της Γερμανίας, της Ελβετίας, του Καναδά και των ΗΠΑ.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-239-765-9
Book pages: 
63
Book Dimensions: 
28χ20
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο