Product

1, 2, 3... Занятия для детей средней группы детского сада

Product

1,2,3, μαγειρεύουμε!

1, 2, 3... δραστηριότητες για προνήπια

Κωδικός:
171249
Description: 

Ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και πρωτότυπο εκπαιδευτικό βιβλίο κατάλληλο κυρίως για παιδιά ηλικίας 4-5 ετών, με δραστηριότητες γλώσσας, μαθηματικών, μελέτης περιβάλλοντος, δημιουργίας και έκφρασης. Οι ενότητές του είναι οργανωμένες σύμφωνα με το Διαθεματικό Ενιαίο Πλαίσιο Προγραμμάτων Σπουδών για το Νηπιαγωγείο και προοδευτικά εξελισσόμενες ως προς τον βαθμό δυσκολίας τους.

Τα μικρά παιδιά ζωγραφίζουν, γράφουν, κόβουν, κολλούν, συζητούν, εκφράζονται και δημιουργούν με χαρά ενώ παράλληλα με ευχαρίστηση εισάγονται σταδιακά στη εξέλιξη της μαθησιακής διαδικασίας.

12,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και πρωτότυπο εκπαιδευτικό βιβλίο κατάλληλο κυρίως για παιδιά ηλικίας 4-5 ετών, με δραστηριότητες γλώσσας, μαθηματικών, μελέτης περιβάλλοντος, δημιουργίας και έκφρασης. Οι ενότητές του είναι οργανωμένες σύμφωνα με το Διαθεματικό Ενιαίο Πλαίσιο Προγραμμάτων Σπουδών για το Νηπιαγωγείο και προοδευτικά εξελισσόμενες ως προς τον βαθμό δυσκολίας τους. Τα μικρά παιδιά ζωγραφίζουν, γράφουν, κόβουν, κολλούν, συζητούν, εκφράζονται και δημιουργούν με χαρά ενώ παράλληλα με ευχαρίστηση εισάγονται σταδιακά στη εξέλιξη της μαθησιακής διαδικασίας. Σκοπός του βιβλίου είναι η ενθάρρυνση και η καλλιέργεια της μαθηματικής σκέψης καθώς και η ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης των μικρών παιδιών, ως προς το γνωστικό αντικείμενο των μαθηματικών, γεγονός που πιστεύουμε ότι θα ενθαρρύνει την δια βίου αγάπη και μάθηση αυτών. Μερικά από τα θέματά του είναι: α) Ο εαυτός μου β) Χρώματα και περιβάλλον γ) Δραστηριότητες με τα γεωμετρικά σχήματα δ) Ο λύκος και τα τρία γουρουνάκια ε) Η καλή μας η γιαγιά ζ) Ημέρα νύχτα η) Η ιστορία του έλατου θ Δραστηριότητες με τους αριθμούς από το 1 έως το 10
Subtitle: 
Με χρώματα, σχήματα, προγραφικές ασκήσεις, πρώτες μαθηματικές έννοιες, αριθμούς
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-8498-05-8
Book pages: 
119
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Με χρώματα, σχήματα, προγραφικές ασκήσεις, πρώτες μαθηματικές έννοιες, αριθμούς
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-8498-05-8
Book pages: 
119
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο