Product

18 ιστορίες με πριγκίπισσες και νεράιδες

Product

18 κεράκια και μια μολότοφ

18 καρέ

Κωδικός:
122987
Manufacturer: 
Description: 

Η φωτογραφική θεματική ενότητα "18 καρέ" αποτελεί προσπάθεια δημιουργικής απόδοσης της εικόνας της εγκατάλειψης που παρουσιάζουν τα περισσότερα ελληνικά χωριά.

Από ένα πλήθος χαρακτηριστικών στοιχείων, που ενδεχομένως να προκαλούσαν νοηματική και συνθετική σύγχιση, φωτογραφήθηκαν παράθυρα και τοίχοι εγκαταλελειμμένων σπιτιών, σημειακά και παράλληλα σε σχέση με τον φακό.

19,26 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η φωτογραφική θεματική ενότητα "18 καρέ" αποτελεί προσπάθεια δημιουργικής απόδοσης της εικόνας της εγκατάλειψης που παρουσιάζουν τα περισσότερα ελληνικά χωριά. Από ένα πλήθος χαρακτηριστικών στοιχείων, που ενδεχομένως να προκαλούσαν νοηματική και συνθετική σύγχιση, φωτογραφήθηκαν παράθυρα και τοίχοι εγκαταλελειμμένων σπιτιών, σημειακά και παράλληλα σε σχέση με τον φακό. Οι φωτογραφίες είναι αποτέλεσμα οριοθετημένης οπτικής αντίληψης με θεμελιώδη στοιχεία τις έντονες διεργασίες ως προς τον τρόπο προσέγγισης και τη σύνθεση της καθαρής φόρμας. Σημειώνεται επίσης, ότι κυρίως για λόγους ισορροπίας κατά την παρουσίαση, εκτός από το ότι οι λήψεις έγιναν με μια μηχανή (6X7) και έναν φακό (ευρυγώνιο), οι φωτογραφίες είναι οριζόντιας κατεύθυνσης. Τέλος, ο αριθμός των 18 φωτογραφιών, προέκυψε από το σκανάρισμα περισσότερων από 1.100 χωριών σε 33 νομούς της Ελλάδας, κατά τη διάρκεια δεκαέξι μηνών.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-89828-0-4
Book pages: 
46
Book Dimensions: 
24χ27
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-89828-0-4
Book pages: 
46
Book Dimensions: 
24χ27
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο