Product

2004 Το ημερολόγιο της τύχης

Product

2004: Αναζητώντας την Ολυμπιακή ιδέα

2004 το λεύκωμά μου. Ολυμπιακοί και παραολυμπιακοί αγώνες

Κωδικός:
95731
Manufacturer: 
Description: 

Το 2005 είναι μια χρονιά ξεχωριστή για την Ελλάδα. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες επιστρέφουν στην πατρίδα τους.
Αναβαπτίζονται στο αρχαιοελληνικό πνεύμα της ειρήνης, της συμμετοχή και του ευ αγωνίζεσθαι. Γίνονται μια γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού, που εκπέμπει σ' ολόκληρη την υφήλιο το μήνυμα της συνένωσης των λαών και ταυτόχρονα υπόσχεται μοναδικές αθλητικές συγκινήσεις.
Το Πανόραμα που από το 2003 έχει ανακηρυχθεί με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού του Συμβουλίου Πόλη Ειρήνης και Ολυμπιακής Εκεχειρίας, αγκαλιάζει θερμά αυτή τη γιορτή.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το 2005 είναι μια χρονιά ξεχωριστή για την Ελλάδα. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες επιστρέφουν στην πατρίδα τους. Αναβαπτίζονται στο αρχαιοελληνικό πνεύμα της ειρήνης, της συμμετοχή και του ευ αγωνίζεσθαι. Γίνονται μια γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού, που εκπέμπει σ' ολόκληρη την υφήλιο το μήνυμα της συνένωσης των λαών και ταυτόχρονα υπόσχεται μοναδικές αθλητικές συγκινήσεις. Το Πανόραμα που από το 2003 έχει ανακηρυχθεί με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού του Συμβουλίου Πόλη Ειρήνης και Ολυμπιακής Εκεχειρίας, αγκαλιάζει θερμά αυτή τη γιορτή. Ο Δήμος μας μετέχει ενεργά στην προσπάθεια να γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας υπόθεση όλων μας, ξεκινώντας από τις νεότερες γενιές. Με το έντυπο που κρατάτε στα χέρια σας μικροί μας φίλοι, έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά όλα τα ολυμπιακά αθλήματα. Να νιώσετε το νόημα της αθλητικής άμιλλας. Αλλά, κυρίως να "μπείτε κι εσείς στο παιχνίδι". Γιατί δε πρέπει να ξεχνάμε ότι τα σπορ, πάνω απ' όλα είναι παιχνίδι και διασκέδαση. Σ' αυτούς τους Αγώνες προσκεκλημένοι είναι όλοι οι Έλληνες, με τιμώμενη γενιά τη νέα γενιά της πατρίδας μας. (Ιγνάντιος Καϊτεζίδης, Δήμαρχος Πανοράματος)
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-6601-06-4
Book pages: 
64
Book Dimensions: 
26χ23
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σπειροειδές
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-6601-06-4
Book pages: 
64
Book Dimensions: 
26χ23
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σπειροειδές