Product

365 απίθανα γεγονότα & ρεκόρ για τη φύση

Product

365 απολαυστικά μενού

365 απίθανα γεγονότα και ρεκόρ για τα πάντα

Κωδικός:
112953
Product Categories: 
Αuthor: 
Description: 

Γεμάτο εκπληκτικές πληροφορίες, απίθανα γεγονότα και ρεκόρ, το βιβλίο αυτό καλύπτει τα πάντα: από την ιστορία των πρώτων πολιτισμών μέχρι το πώς οι ουρανοξύστες άλλαξαν τις σύγχρονες πόλεις·
από τα αλλόκοτα πλάσματα που ζουν στα βάθη των ωκεανών μέχρι τις μαύρες τρύπες και τους άγνωστους πλανήτες στα πέρατα του σύμπαντος.
Ο κόσμος μας και οι λαοί του σας περιμένουν να τους ανακαλύψετε· ελπίζουμε ότι το βιβλίο θα κάνει τις εξερευνήσεις σας ακόμα πιο συναρπαστικές και διασκεδαστικές. Περιλαμβάνει 365 κύρια γεγονότα και πολλά πολλά ακόμα στις ολοζώντανες, μεστές σελίδες του.

16,78 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Γεμάτο εκπληκτικές πληροφορίες, απίθανα γεγονότα και ρεκόρ, το βιβλίο αυτό καλύπτει τα πάντα: από την ιστορία των πρώτων πολιτισμών μέχρι το πώς οι ουρανοξύστες άλλαξαν τις σύγχρονες πόλεις· από τα αλλόκοτα πλάσματα που ζουν στα βάθη των ωκεανών μέχρι τις μαύρες τρύπες και τους άγνωστους πλανήτες στα πέρατα του σύμπαντος. Ο κόσμος μας και οι λαοί του σας περιμένουν να τους ανακαλύψετε· ελπίζουμε ότι το βιβλίο θα κάνει τις εξερευνήσεις σας ακόμα πιο συναρπαστικές και διασκεδαστικές. Περιλαμβάνει 365 κύρια γεγονότα και πολλά πολλά ακόμα στις ολοζώντανες, μεστές σελίδες του.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-03-4258-Χ
Book pages: 
176
Book Dimensions: 
29χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-03-4258-Χ
Book pages: 
176
Book Dimensions: 
29χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο