Product

365 τόποι, 365 γεύσεις

Product

365 τρόποι να μιλήσουμε γι' αγάπη και να είμαστε ευτυχισμένοι όλο το χρόνο

365 τρόποι να αλλάξεις τον κόσμο

Κωδικός:
127378
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Οι εκδόσεις "Οξύ" παρουσιάζουν το πλέον απαραίτητο εγχειρίδιο κάθε μέλους των μοντέρνων κοινωνιών. Όποιος πιστεύει πως η ζωή στον 21ο αιώνα επεφύλαξε στους κατοίκους του πλανήτη δυσάρεστες εκπλήξεις και έχει όρεξη να αναλάβει δράση, και μάλιστα γρήγορα, αλλά δεν ξέρει από πού να ξεκινήσει, τώρα δεν έχει καμιά δικαιολογία! Απρόσμενες ως τρελές προτάσεις που θα κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο, μια για κάθε ημέρα του χρόνου, ζωγραφίζουν με αισιόδοξα χρώματα το καλύτερο αύριο των ονείρων μας.

16,51 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι εκδόσεις "Οξύ" παρουσιάζουν το πλέον απαραίτητο εγχειρίδιο κάθε μέλους των μοντέρνων κοινωνιών. Όποιος πιστεύει πως η ζωή στον 21ο αιώνα επεφύλαξε στους κατοίκους του πλανήτη δυσάρεστες εκπλήξεις και έχει όρεξη να αναλάβει δράση, και μάλιστα γρήγορα, αλλά δεν ξέρει από πού να ξεκινήσει, τώρα δεν έχει καμιά δικαιολογία! Απρόσμενες ως τρελές προτάσεις που θα κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο, μια για κάθε ημέρα του χρόνου, ζωγραφίζουν με αισιόδοξα χρώματα το καλύτερο αύριο των ονείρων μας. Το βιβλίο «365 τρόποι να αλλάξεις τον κόσμο» αποτελεί το τέλος του κυνισμού και την αρχή της κεφάτης δράσης και δημιουργίας ενός νέου τύπου πολίτη: του χαρούμενου, ερασιτέχνη ακτιβιστή!
Subtitle: 
Πώς να κάνεις τη διαφορά... μέρα με τη μέρα
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-436-176-7
Book pages: 
384
Book Dimensions: 
19χ19
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Michael Norton είναι ο ιδρυτής, και μέχρι το 1995 ήταν ο διευθυντής του Σώματος Κοινωνικών Αλλαγών, του εξέχοντος βρετανικού πρακτορείου που παρείχε πληροφορίες και υποστήριξη σε εθελοντικές ομάδες. Το 1995 ίδρυσε το Κέντρο Καινοτομίας για την Εθελοντική Δράση, με σκοπό την προώθηση νέων αντιλήψεων για το ρόλο των φιλανθρωπιών. Τα προγράμματα του Κέντρου περιλαμβάνουν τη δημιουργία μιας Τράπεζας Άνθρακα, για να μπορέσει ο κόσμος να αντισταθμίσει την αύξηση της παγκόσμιας θερμοκρασίας, υποστηρίζοντας οικονομικά παιδιά στη Νοτιοανατολική Ασία, την ίδρυση βιβλιοθηκών στην Ινδία και την παραγωγή υλικών για νεαρούς ακτιβιστές στη Μεγάλη Βρετανία. Ο Michel Norton θέσπισε τους Changemakers προκαλώντας τους νέους ανθρώπους να σκεφτούν και να διαχειριστούν τα δικά τους προγράμματα, σε θέματα που τους απασχολούν και τους ενδιαφέρουν. Είναι, επίσης, ο ιδρυτής της YouthBank UK, μιας τράπεζας που επιτρέπει στους νέους να κάνουν δωρεές σε άτομα ή ομάδες της τοπικής τους κοινωνίας.
Το 2002 οργάνωσε ένα διεθνές καλοκαιρινό σχολείο για νέους ακτιβιστές με τον τίτλο "Νέοι Αλλάξτε τον Κόσμο!" Αυτό έγινε πια ετήσιος θεσμός που σχεδιάζεται και λειτουργεί εξολοκλήρου από νεαρά άτομα, φέρνοντας κοντά πάνω από 250 ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Είναι ένας από τους ιδρυτές και διαχειριστές του unLTD - του Ιδρύματος Κοινωνικών Επιχειρηματιών, που έλαβε δωρεά 100 εκατομμυρίων δολαρίων από την Επιτροπή του Μιλένιουμ και με τα χρήματα αυτό επιβραβεύει κάθε χρόνο 1000 άτομα στην Αγγλία που δραστηριοποιούνται και επιθυμούν να αλλάξουν την κοινωνία προς το καλύτερο.
Είναι, τέλος, συγγραφέας πολυάριθμων βιβλίων σχετικά με τη συγκέντρωση χρημάτων για δωρεές και εράνους.

Subtitle: 
Πώς να κάνεις τη διαφορά... μέρα με τη μέρα
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-436-176-7
Book pages: 
384
Book Dimensions: 
19χ19
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο