Product

50 λόγοι για ν' αγαπήσετε την Πάτρα

Product

50 μαγικές δραστηριότητες με νεράιδες

50 λόγοι που θα ήθελα να είμαι άντρας

Κωδικός:
124701
Description: 

Με καφέ και κουλουράκια κανέλα, δίκιλο παγωτό σοκολάτα για τις δύσκολες ώρες και πολλή διάθεση για... έρευνα, γυναίκες κάθε ηλικίας, γυναίκες παντρεμένες και ανύπαντρες, γυναίκες δεσμευμένες ή όχι, γυναίκες σε αναζήτηση συντρόφου και άλλες που έπαψαν να ελπίζουν πως κάποτε θα βρουν τον πρίγκιπά τους, όλες απέναντι στο μέγα μυστήριο της φύσης: Τους άντρες!

Γιατί παντού και πάντα, για τις γυναίκες, οι άντρες θα είναι το θέμα...

5,39 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Με καφέ και κουλουράκια κανέλα, δίκιλο παγωτό σοκολάτα για τις δύσκολες ώρες και πολλή διάθεση για... έρευνα, γυναίκες κάθε ηλικίας, γυναίκες παντρεμένες και ανύπαντρες, γυναίκες δεσμευμένες ή όχι, γυναίκες σε αναζήτηση συντρόφου και άλλες που έπαψαν να ελπίζουν πως κάποτε θα βρουν τον πρίγκιπά τους, όλες απέναντι στο μέγα μυστήριο της φύσης: Τους άντρες! Γιατί παντού και πάντα, για τις γυναίκες, οι άντρες θα είναι το θέμα... - Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εσάς... και μερικά ακόμη πράγματα - Τι μας διδάσκει η τηλεόραση για το σεξ - Ποιοι άντρες μας αρέσουν - Εγώ, αυτός και το ποδόσφαιρο - Πήρα τη ζωή μου λάθος - Οι άντρες προτιμούν τις... χαζές - Μερικοί τρόποι για να σκοτώσετε ένα ραντεβού - Πότε επιβάλλεται να γίνετε κακιά - Όταν η φίλη σου ερωτεύεται - Είσαι κορίτσι της εποχής σου; - Κι όμως διαφέρουμε - Για 2 κιλά... ρε γαμώτο! - Όταν γνωρίσετε τη μαμά του - Οι λόγοι που μαλώνουμε - Sex on the Rocks - Ποιος είναι ο ιδανικός άντρας - Σεξ για όλες τις ηλικίες... κ.ά.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-417-200-Χ
Book pages: 
156
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Γεννήθηκε στη Ζάκυνθο το 1960 και έζησε στη γενέτειρά της, την Αθήνα, την Αγγλία και στην Αμερική. Σπούδασε στην Αγγλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αγγλικά και Ψυχολογία (Bachelor' s) και στο Πάντειο Πανεπιστήμιο κοινωνική ανθρωπολογία και κοινωνική πολιτική. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές (Master's) στην εκπαίδευση, με ειδίκευση στις μαθησιακές δυσκολίες. Είναι υποψήφια διδάκτωρ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Εργάζεται ως καθηγήτρια αγγλικής και είναι συντάκτρια σε περιοδικά και εφημερίδες. Έχει συνεργαστεί με το δίγλωσσο περιοδικό Message, με την Βραδυνή της Κυριακής και τα τελευταία χρόνια είναι συντάκτρια του περιοδικού Η Ζωή με το Παιδί. Επίσης συνεργάζεται με τον Δήμο Ιλίου στο πρόγραμμα Ψυχολογικής Στήριξης. Έχει 800 μαθητές (πρώην και νυν, φυσικά) και δύο παιδιά.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-417-200-Χ
Book pages: 
156
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο