Product

63 παραμύθια της Βισαλτίας

Product

64 εδώδιμα

634 Απόπειρες δολοφονίας του Κάστρο

Κωδικός:
130534
Description: 

Στις σελίδες αυτού του βιβλίου, οι αναγνώστες θα ανακαλύψουν τις βασικές λεπτομέρειες των συνωμοσιών εναντίον του Κουβανού ηγέτη. Άλλες αποκαλύφθηκαν από τις Υπηρεσίες Ασφάλειας της Κούβας και άλλες ήρθαν στο φως μέσα από επίσημες αναφορές των Ηνωμένων Πολιτειών.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στις σελίδες αυτού του βιβλίου, οι αναγνώστες θα ανακαλύψουν τις βασικές λεπτομέρειες των συνωμοσιών εναντίον του Κουβανού ηγέτη. Άλλες αποκαλύφθηκαν από τις Υπηρεσίες Ασφάλειας της Κούβας και άλλες ήρθαν στο φως μέσα από επίσημες αναφορές των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτή είναι η βιογραφία του Φιντέλ Κάστρο, ενός από τους πιο αφοσιωμένους επαναστάτες που έχουν ζήσει ποτέ. Αντιμέτωπος με τον αποκλεισμό μισού αιώνα από τις ΗΠΑ, με την ανατροπή, την τρομοκρατία, τις δολοφονικές συνομωσίες, τις ύβρεις και τις προσβολές να τον πλήττουν, ο Φιντέλ ηγήθηκε της πολυαγαπημένης του Κούβας για σχεδόν 50 χρόνια.
Subtitle: 
Με εκτενή βιογραφία του
Publications Date: 
2016
Book ISBN: 
960-457-191-5
Book pages: 
296
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Φαμπιάν Εσκαλάντε γεννήθηκε το 1941 στην Κούβα. Υπήρξε από τους πρώτους υποστηρικτές του Φιντέλ Κάστρο. Μετά την επικράτηση της Κουβανικής Επανάστασης, ανέλαβε ηγετικές θέσεις στο Υπουργείο Εθνικής Ασφάλειας (DSE), και την προεδρία του το 1976. Από τις θέσεις αυτές, είχε τη δυνατότητα να ερευνήσει όλες τις υποθέσεις απόπειρας δολοφονίας του Φιντέλ από πράκτορες της CIA, καθώς και το παρασκήνιο της δολοφονίας του προέδρου Kennedy στην Αμερική.

Subtitle: 
Με εκτενή βιογραφία του
Publications Date: 
2016
Book ISBN: 
960-457-191-5
Book pages: 
296
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο