Product

Angie ή Το δωδεκάμετρο ενός μπλουζ

Product

Angry Birds: Ήρωες παντοτινοί

Angry Birds: Αυγομαγειρέματα

Κωδικός:
188237
Description: 

Angry Birds Αυγομαγειρέματα: οι πιο αγαπημένες συνταγές των γουρουνιών είναι εδώ... Τι περιμένεις; Σπάσε τα αυγά και πιάσε τις κουτάλες! Φόρεσε την άσπρη σκούφια του σεφ, ακολούθησε αυτές τις απλές συνταγές κι ετοίμασε τα πιο νόστιμα αυγομαγειρέματα που έγιναν ποτέ!

Θα βρεις συνταγές για όλα τα γούστα: για πρωινό, κολατσιό ή κυρίως γεύμα, απλές ομελέτες και γλυκίσματα και συνταγές περίεργες, απ' όλον τον κόσμο.

Κι αν κουραστείς με τη μαγειρική, δεν πειράζει: εδώ θα βρεις τα πιο απίθανα παιχνίδια με αυγά, αλλά και συνταγές ομορφιάς για το δέρμα και τα μαλλιά.

9,27 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Angry Birds Αυγομαγειρέματα: οι πιο αγαπημένες συνταγές των γουρουνιών είναι εδώ... Τι περιμένεις; Σπάσε τα αυγά και πιάσε τις κουτάλες! Φόρεσε την άσπρη σκούφια του σεφ, ακολούθησε αυτές τις απλές συνταγές κι ετοίμασε τα πιο νόστιμα αυγομαγειρέματα που έγιναν ποτέ! Θα βρεις συνταγές για όλα τα γούστα: για πρωινό, κολατσιό ή κυρίως γεύμα, απλές ομελέτες και γλυκίσματα και συνταγές περίεργες, απ' όλον τον κόσμο. Κι αν κουραστείς με τη μαγειρική, δεν πειράζει: εδώ θα βρεις τα πιο απίθανα παιχνίδια με αυγά, αλλά και συνταγές ομορφιάς για το δέρμα και τα μαλλιά.
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
960-16-4816-Χ
Book pages: 
75
Book Dimensions: 
21χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
960-16-4816-Χ
Book pages: 
75
Book Dimensions: 
21χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο