Product

Cd-Rom: Υποδείγματα - ανώνυμες εταιρείες

Product

Cecil βασική παθολογία

Cecil βασική παθολογία

Κωδικός:
157898
Description: 

Δύο από τα πολλά γνωρίσματα αυτής της 5ης πολύχρωμης έκδοσης του βιβλίου "Cecil Βασική Παθολογία" είναι η απαράμιλλη σαφήνεια και η ολοζώντανη εικονογράφηση.

Θα βρείτε την ίδια σαφή, συνοπτική και περιεκτική παρουσίαση που χαρακτήριζε τις 4 προηγούμενες εκδόσεις, ενισχυμένη από άφθονες πολύχρωμες εικόνες, αλγορίθμους, σχήματα και πίνακες που ζωντανεύουν το θέμα.

201,90 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Δύο από τα πολλά γνωρίσματα αυτής της 5ης πολύχρωμης έκδοσης του βιβλίου "Cecil Βασική Παθολογία" είναι η απαράμιλλη σαφήνεια και η ολοζώντανη εικονογράφηση. Θα βρείτε την ίδια σαφή, συνοπτική και περιεκτική παρουσίαση που χαρακτήριζε τις 4 προηγούμενες εκδόσεις, ενισχυμένη από άφθονες πολύχρωμες εικόνες, αλγορίθμους, σχήματα και πίνακες που ζωντανεύουν το θέμα. Επιπλέον, η νέα έκδοση έχει επαυξηθεί για να συμπεριλάβει εντελώς νέα τμήματα [sections] για την Μοριακή Ιατρική, την Evidence Based Medicine και την Υγεία των Γυναικών [Women's Health]. Η σαφέστατη παρουσίαση των καλύτερων σημερινών αντιλήψεων και τεχνικών συμβάλλουν ώστε το βιβλίο "Cecil Βασική Παθολογία", 5η έκδοση να είναι τέλειο εργαλείο για του φοιτητές και γιατρούς που θέλουν να συμβαδίζουν με τις εξελίξεις της εσωτερικής παθολογίας.
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-372-037-2
Book pages: 
664
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Volume No: 
2
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-372-037-2
Book pages: 
664
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Volume No: 
2