Κατηγορίες
 
- Xριστουγεννιάτικα βιβλία - Δώρα
- ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑ -
eBooks
Βιογραφίες
Γενικά βιβλία
Γεύση Διατροφή
Γλώσσα
Εφαρμοσμένες επιστήμες
Θρησκεία
Ιστορία. Γεωγραφία
Καλές τέχνες
Κοινωνικές επιστήμες
Λογοτεχνία
Φιλοσοφία
Φιλοσοφία. Παραφυσικά φαινόμενα. Ψυχολογία
Φυσικές και θετικές επιστήμες
 
   Προσφορές
 
prosfores
 
   Ψηφοφορίες
 
Αγοράζετε μεταχειρισμένα βιβλία:
Σε καμιά περίπτωση.
Μονό σε περίπτωση που δεν υπάρχει καινούργιο.
Γιατί όχι; Αν είναι σε καλή κατάσταση.
Ναι, είναι πολύ πιο οικονομικό.
[ Αποτελέσματα ]
72244 Ψήφοι
93 Σχόλια
 
   Facebook
Chef από την αρχή

Chef από την αρχή

Κωδικός: 173344

Για μικρά και μεγάλα παιδιά στην κουζίνα
Συγγραφέας: Λουκάκος, Γιάννης
Φωτογράφος: Μπελτζινίτης, Παναγιώτης
Εκδότης: Μεταίχμιο
ISBN: 960-501-641-9
Έτος Έκδοσης: 2011
Κωδικός προϊόντος: 173344

Λιανική τιμή:28.60EUR

τιμή bibliopolio.gr 25.74EUR

Έκπτωση: 2.86EUR
10%

 
Αποστολή σε<br> 1-2 ημέρες. Αποστολή σε
1-2 ημέρες.

Ποσότητα


Περιγραφή Είδους: Βιβλίο

- Περισσότερες από 50 συνταγές βήμα προς βήμα
- Μαθήματα βασικών διαδικασιών
- Πολύτιμες συμβουλές σε όλες τις συνταγές

Στο νέο του βιβλίο ο Γιάννης Λουκάκος εμπνεύστηκε από την παιδική του ηλικία, όταν έφτιαξε το πρώτο του φαγητό. Ήταν μια μηλόπιτα, που όπως τελικά αποδείχτηκε του άνοιξε τον δρόμο στον κόσμο της γαστρονομίας. Αναλογίστηκε, λοιπόν, πόσο πιο εύκολη θα ήταν η πρώτη μαγειρική του απόπειρα, αν υπήρχε τότε ένα βιβλίο επεξηγηματικό, χωρισμένο σε βήματα, με συμβουλές και φωτογραφίες που θα έδειχνε τον δρόμο με τρόπο πιο σαφή. Ταυτόχρονα θυμήθηκε και αρκετούς φίλους του, που αν και δεν είναι πια παιδιά, εξακολουθούν να χρειάζονται καθοδήγηση στην κουζίνα.

Το δεύτερο βιβλίο του Γιάννη Λουκάκου Chef από την αρχή απευθύνεται με προσιτό τρόπο σε μικρούς chef, αλλά και σε ενήλικες που αναζητούν ένα χέρι βοήθειας στην κουζίνα. Μέσα από το βιβλίο Chef από την αρχή μικρά και μεγάλα παιδιά προσεγγίζουν με τη βοήθεια του chef, πάνω από 50 συνταγές, έξυπνα δομημένες σε βήματα, με τη συνοδεία όλων των αντίστοιχων φωτογραφιών. Το βιβλίο Chef από την αρχή υπόσχεται να χαρίσει ευτυχισμένες ώρες δημιουργικής απασχόλησης σε ολόκληρη την οικογένεια.


Λεπτομέρειες Είδους: Βιβλίο

Υπότίτλος: Για μικρά και μεγάλα παιδιά στην κουζίνα
Κωδικός προϊόντος: 173344
ISBN: 960-501-641-9
Γλώσσα: Ελληνικά
Μήνας Έκδοσης: Δεκεμβρίος
Έτος Έκδοσης: 2011
Τόπος Έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός Σελίδων: 271
Είδος: Βιβλίο
Εξώφυλλο: Σπειροειδές
Τόμοι: 1
Διαστάσεις: 27χ26



Λουκάκος, Γιάννης

Ο Γιάννης Λουκάκος γεννήθηκε στις ΗΠΑ στις 19111973 Μεγάλωσε στην Αθήνα ενώ τελειώνοντας το λύκειο το 1991 επέστρεψε στις ΗΠΑ για σπουδές Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο Pennsylvania State University όπου αποφοίτησε το 1996 Άρχισε να εργάζεται σε εστιατόρια κατά τη διάρκεια της φοίτησής του αρχικά για χαρτζιλίκι αλλά και για να ασκεί το αγαπημένο του χόμπι τη μαγειρική Αποδείχθηκε ότι η μαγειρική για τον Γιάννη ήταν κάτι πολύ παραπάνω από χόμπι και έτσι αποφάσισε να την ακολουθήσει επαγγελματικά
Το 1997 ξεκίνησε σπουδές στο Culinary Institute of America CIA μία από τις καλύτερες σχολές μαγειρικής στον κόσμο Οι σπουδές μαζί με την πεντάμηνη πρακτική άσκηση σε ξενοδοχείο 5 αστέρων στο Φοίνιξ της Αριζόνα διήρκεσαν δύο έτη Μετά την αποφοίτησή του εργάστηκε μεταξύ άλλων στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης στο ξενοδοχείο "Waldorf Astoria" και στο εστιατόριο "Park Avenue Cafe" Η εμπειρία του στην εστιατορική σκηνή της Νέας Υόρκης υπήρξε καθοριστική για την εξέλιξη της πορείας του στο χώρο Επιστρέφοντας στην Ελλάδα το 2000 εργάστηκε στο "Boschetto" αρχικά ως sous chef ενώ αργότερα ανέλαβε για μικρό χρονικό διάστημα την ηγεσία της κουζίνας ως σεφ Το 2004 ξεκίνησε να εργάζεται στον Όμιλο Yes Hotels Restaurants "Semiramis" "Twentyone" "Periscope" στη θέση του Executive Chef της εταιρείας Μέσα από αυτήν τη θέση κατάφερε να δημιουργήσει το προσωπικό του στυλ στη μαγειρική για το οποίο αναδείχτηκε και έλαβε το βραβείο Gourmet της Ελευθεροτυπίας το 2006 και το 2007 Ακολουθώντας το όραμά του για ένα δικό του εστιατόριο αποχώρησε από τα ξενοδοχεία τον Ιούλιο του 2008 και άρχισε να ψάχνει για χώρο στην περιοχή του Χαλανδρίου Το άνοιγμα του "Ψωμί αλάτι" στις 2 Απριλίου 2009 αποτελεί μέχρι στιγμής την πραγμάτωση ενός από τους σημαντικότερους επαγγελματικούς του στόχους Το 2010 ο Γιάννης Λουκάκος συμμετείχε ως κριτής στο επιτυχημένο τηλεοπτικό πρόγραμμα Master Chef το οποίο προβλήθηκε από το Mega Channel Το βιβλίο του "Ψωμί και αλάτι: The cookbook" βραβεύτηκε από τα βραβεία Gourmet ως το καλύτερο βιβλίο μαγειρικής της χρονιάς 20102011 από έλληνα συγγραφέα

Άλλα βιβλία του συγγραφέα

Οικολογικό ημερολόγιο 2012  Ψωμί κι αλάτι  

 
 
 
 
Δεν υπάρχουν κριτικές προϊόντων.
 
 
 
Γράψτε μια νέα κριτική
 
 
 
 
 
   Καλάθι αγορών
 
Αδειο καλάθι
 
Δωρεάν αποστολή  με παραγγελίες άνω των 70.00EUR στην Ελλάδα.
 
   Εκδότής
 
Μεταίχμιο
Αλλα προϊόντα
 
   Παλιά & σπάνια βιβλία
 
 
   Σπάνια Βιβλία
 
Τα Σιωπηλά Πλήκτρα
Τα Σιωπηλά Πλήκτρα
25.00EUR
 
   Ειδοποιήσεις
 
ΕιδοποιήσειςΕιδοποιείστε με για
αλλαγές/ανανεώσεις
του προϊόντος
Chef από την αρχή
 
Powered by osCommerce
Copyright ©2002-2017 geostatik & bibliopolio.gr . All rights reserved.