Product

Cine Español para el nuevo siglo: La mirada contemporánea: Ισπανικός κινηματογράφος για τον νέο αιώνα: Η σύγχρονη ματιά

Product

Cinema em Transe: Βραζιλιάνικος κινηματογράφος

Cine παράδεισος και νοσταλγία

Κωδικός:
70740
Manufacturer: 
Description: 

Αγαπητέ αναγνώστη, φαντάζομαι να κάνεις και συ ό,τι κάνουν οι περισσότεροι. Δηλαδή να διαβάσεις αυτό το οπισθόφυλλο πρώτα και να προσπαθήσεις να εκτιμήσεις αν αξίζει τον κόπο να διαβάσεις αυτές τις σοφίες που περιέχει αυτό το βιβλίο. Από την εικόνα του εξωφύλλου θα έχεις βγάλει τις πρώτες εκτιμήσεις ότι δεν πρόκειται περί κανενός περισπούδαστου έργου.

7,84 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Αγαπητέ αναγνώστη, φαντάζομαι να κάνεις και συ ό,τι κάνουν οι περισσότεροι. Δηλαδή να διαβάσεις αυτό το οπισθόφυλλο πρώτα και να προσπαθήσεις να εκτιμήσεις αν αξίζει τον κόπο να διαβάσεις αυτές τις σοφίες που περιέχει αυτό το βιβλίο. Από την εικόνα του εξωφύλλου θα έχεις βγάλει τις πρώτες εκτιμήσεις ότι δεν πρόκειται περί κανενός περισπούδαστου έργου. Δεν ασχολούμαι με περισπούδαστα θέματα, καλλιτεχνικά ρεύματα και κουλτουριάρικες ερμηνείες στα του ελληνικού κινηματογράφου, αλλά με τις τεχνικές εξελίξεις στα εργαστήρια κι αυτές παρατηρημένες με το μάτι της "πλάκας" για να μεταχειριστώ αυτή τη μοντέρνα έκφραση. Επομένως δεν φαντάζομαι να σε σοκάρει καμιά φορά η χρήση της "καλιαρντής" στη διήγηση, ή οι παρεξηγήσεις που δημιουργούνται με την προφορά των ιταλικών λέξεων. [...]
Subtitle: 
Από τις σκάφες στα ψηφιακά
Publications Date: 
1999
Book ISBN: 
960-7057-55-4
Book pages: 
215
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Σωτήρης Πλιάκος γεννήθηκε στο Μαρούσι το 1932, όπου τελείωσε και το γυμνάσιο. Το 1952 γράφτηκε στη σχολή κινηματογράφου Λ. Σταυράκου στο τμήμα σκηνοθεσίας.
Εργάσθηκε δεκατρία χρόνια στη Φάρος Φιλμ εκ των οποίων τα δέκα χρόνια ως προϊστάμενος. Εννέα χρόνια στη Φίνος Φιλμς, τέσσερα χρόνια στην AN-MAR σαν προϊστάμενος εργαστηρίων εγχρώμου και τέλος στην ΕΡΤ, στης οποίας τα έγχρωμα εμφανιστήρια είχε ουσιαστικά τη ευθύνη ποιότητας.
Από το 1982 διδάσκει στη Σχολή Σταυράκου τεχνική επεξεργασίας κινηματογραφικού φιλμ..

Subtitle: 
Από τις σκάφες στα ψηφιακά
Publications Date: 
1999
Book ISBN: 
960-7057-55-4
Book pages: 
215
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο