Product

Crave

Product

Crazy Cock ή Το τρελλό πουλί

Crazy

Κωδικός:
40754
Description: 

"Γεια σας. Με λένε Μπένγιαμιν Λέμπερτ, είμαι δεκαέξι χρόνων και σακάτης". Έτσι συστήνεται ο Μπένι στους συμμαθητές του στο οικοτροφείο. Με την ίδια ευθύτητα, με καυστικότητα, με χιούμορ και με μπόλικη δόση αυτοσαρκασμού αφηγείται τη ζωή του, τη ζωή των ονείρων και των απογοητεύσεων ενός δεκαεξάχρονου. Ένα μυθιστόρημα που δημιούργησε πάταγο στη Γερμανία, μεταφράστηκε αμέσως σε είκοσι επτά γλώσσες, γίνεται κινηματογραφική ταινία και θεωρήθηκε ως το πιο δροσερό και ρεαλιστικό γερμανικό βιβλίο των τελευταίων χρόνων.

8,63 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Γεια σας. Με λένε Μπένγιαμιν Λέμπερτ, είμαι δεκαέξι χρόνων και σακάτης". Έτσι συστήνεται ο Μπένι στους συμμαθητές του στο οικοτροφείο. Με την ίδια ευθύτητα, με καυστικότητα, με χιούμορ και με μπόλικη δόση αυτοσαρκασμού αφηγείται τη ζωή του, τη ζωή των ονείρων και των απογοητεύσεων ενός δεκαεξάχρονου. Ένα μυθιστόρημα που δημιούργησε πάταγο στη Γερμανία, μεταφράστηκε αμέσως σε είκοσι επτά γλώσσες, γίνεται κινηματογραφική ταινία και θεωρήθηκε ως το πιο δροσερό και ρεαλιστικό γερμανικό βιβλίο των τελευταίων χρόνων. Κι όλα αυτά από ένα συγγραφέα που, μόλις δεκαέξι χρόνων, θεωρήθηκε ένα είδος Μότσαρτ της λογοτεχνίας.
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-03-2747-5
Book pages: 
158
Book Dimensions: 
22χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Mπένγιαμιν Λέμπερτ γεννήθηκε στις 9 Iανουαρίου του 1982 στο Φράιμπουργκ και από το 1990 ζει στο Mόναχο. Πηγαίνει ακόμα στο σχολείο (έμεινε, μάλιστα, στην ίδια τάξη).
Tο "Crazy" είναι το πρώτο του μυθιστόρημα. Kυκλοφόρησε το Φεβρουάριο του 1999, μπήκε αμέσως στη λίστα των πιο εμπορικών βιβλίων, μεταφράστηκε σε δεκαοκτώ γλώσσες και άρχισε να γίνεται κινηματογραφική ταινία.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-03-2747-5
Book pages: 
158
Book Dimensions: 
22χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο