Product

crisiSurvive

Product

CRM διαχείριση πελατειακών σχέσεων

CRM διαχείριση πελατειακών σχέσεων

Κωδικός:
90755
Description: 

Το βιβλίο αυτό αποτελεί έναν περιεκτικό και κατανοητό οδηγό για ό,τι αφορά τη Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων (CRM). Παρουσιάζει με απλό τρόπο τα συστατικά και τα δομικά στοιχεία του CRM, δηλαδή τα θεμέλια για την επιτυχή υλοποίησή του.

Το βιβλίο είναι γραμμένο με απλό και περιεκτικό τρόπο και απευθύνεται τόσο σε στελέχη επιχειρήσεων που θέλουν να γνωρίσουν το CRM, το οποίο έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε ένα στρατηγικό εργαλείο για τις επιχειρήσεις, όσο και σε σπουδαστές του μάρκετινγκ και της διοίκησης επιχειρήσεων.

20,70 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό αποτελεί έναν περιεκτικό και κατανοητό οδηγό για ό,τι αφορά τη Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων (CRM). Παρουσιάζει με απλό τρόπο τα συστατικά και τα δομικά στοιχεία του CRM, δηλαδή τα θεμέλια για την επιτυχή υλοποίησή του. Το βιβλίο είναι γραμμένο με απλό και περιεκτικό τρόπο και απευθύνεται τόσο σε στελέχη επιχειρήσεων που θέλουν να γνωρίσουν το CRM, το οποίο έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε ένα στρατηγικό εργαλείο για τις επιχειρήσεις, όσο και σε σπουδαστές του μάρκετινγκ και της διοίκησης επιχειρήσεων. Τα βασικά χαρακτηριστικά του βιβλίου είναι τα εξής: - Παρουσιάζει χωρίς πολλά λόγια τη φιλοσοφία του CRM - Εστιάζει στην κατανόηση των θεμάτων για την υιοθέτηση του CRM από τις επιχειρήσεις - Δείχνει τον τρόπο με τον οποίο μια επιχείρηση μπορεί να υλοποιήσει ένα επιτυχημένο CRM. Το βιβλίο περιλαμβάνει CD-ROM με μια δοκιμαστική έκδοση του λογισμικού CRM axia (για χρήση 60 ημερών με δυνατότητα ανανέωσης), όπου περιλαμβάνεται η διαχείριση των επαφών (axia Contacts), η αυτοματοποίηση των πωλήσεων (axia Sales), η διαχείριση του μάρκετινγκ (axia Marketing) και των υπηρεσιών (axia Service).
Subtitle: 
Η στρατηγική επιλογή
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-209-805-8
Book pages: 
220
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Δημήτριος Β. Κοσμάτος, ασχολείται με τον επιχειρηματικό χώρο ως εργαζόμενος σε εταιρείες πληροφορικής. Σπούδασε Γεωλογία και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (διδακτορικό στη Γεωφυσική), και στο Kingston University (Master in Business Administration). Επίσης, έχει συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια Πληροφορικής, Διοίκησης Έργων, και Πωλήσεων. Έχει διδάξει θέματα γεωλογικής φύσεως στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και διατελεί εισηγητής σεμιναρίων Διοίκησης Έργων και Πληροφορικής, ενώ έχει δημοσιεύσει άρθρα σε διεθνή περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων.

Subtitle: 
Η στρατηγική επιλογή
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-209-805-8
Book pages: 
220
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο