Product

Dune: Η αρχή του θρυλικού έπους

Product

Dune: Η σταυροφορία κατά των μηχανών

Dune: Η μάχη του Κορρίν

Κωδικός:
125966
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Μέσα από απώλειες και τρομερές θυσίες, η Τζιχάντ της Σερίνα Μπάτλερ έχει καταφέρει καίρια χτυπήματα εναντίον των σκεπτόμενων μηχανών. Όμως με την πάροδο των χρόνων η ανθρωπότητα μοιάζει να έχει ξεχάσει ότι οι μηχανές δεν κοιμούνται ποτέ...

H συναρπαστική κατάληξη της τριλογίας "Legends of Dune", η οποία μας ταξιδεύει ακόμα πιο πίσω στο χρόνο για να διηγηθεί τις απαρχές του βραβευμένου με Hugo και Nebula μυθιστορηματικού έπους DUNE!

25,20 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μέσα από απώλειες και τρομερές θυσίες, η Τζιχάντ της Σερίνα Μπάτλερ έχει καταφέρει καίρια χτυπήματα εναντίον των σκεπτόμενων μηχανών. Όμως με την πάροδο των χρόνων η ανθρωπότητα μοιάζει να έχει ξεχάσει ότι οι μηχανές δεν κοιμούνται ποτέ... H συναρπαστική κατάληξη της τριλογίας "Legends of Dune", η οποία μας ταξιδεύει ακόμα πιο πίσω στο χρόνο για να διηγηθεί τις απαρχές του βραβευμένου με Hugo και Nebula μυθιστορηματικού έπους DUNE!
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-306-621-4
Book pages: 
624
Book Dimensions: 
23χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Brian Herbert, γιος του Frank Herbert, είναι ο συγγραφέας πολλών διάσημων βιβλίων επιτημονικής φαντασίας, στα οποία περιλαμβάνονται τα "Sidney's Comet", "Sudanna, Sudanna", "Prisoners of Arionn", "The Race for God" και "Man of Two Worlds" (γραμμένο μαζί με τον Frank Herbert). Έχει γράψει επίσης το "Dreamer of Dune", μια ολοκληρωμένη βιογραφία του διάσημου πατέρα του.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-306-621-4
Book pages: 
624
Book Dimensions: 
23χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο