Product

Dune: Οι κυνηγοί του Ντιουν

Product

Dune: Οίκος των Κορρίνο

Dune: Οίκος των Ατρειδών

Κωδικός:
71461
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Περίπλοκο, μεγαλοφυές και προφητικό, το βραβευμένο βιβλίο των χρονικών του DUNE του Frank Herbert αιχμαλώτισε τη φαντασία εκατομμυρίων αναγνωστών σε ολόκληρο τον κόσμο, δίνοντας νέα διάσταση στην αντίληψη που είχαν για το μέλλον. Ως το θάνατό του, το 1986, ο Frank Herbert είχε συμπληρώσει ήδη έξι βιβλία στη σειρά DUNE. Εντούτοις, ένα μεγάλο μέρος από το απέραντο, πολυεπίπεδο όραμά του παρέμενε ανεξερεύνητο. Τώρα, δουλεύοντας πάνω σε αρχεία του πατέρα του που ανακαλύφθηκαν πρόσφαρα, ο Brian Herbert σε συνεργασία με το συγγραφέα γνωστών επιτυχιών Kevin J.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Περίπλοκο, μεγαλοφυές και προφητικό, το βραβευμένο βιβλίο των χρονικών του DUNE του Frank Herbert αιχμαλώτισε τη φαντασία εκατομμυρίων αναγνωστών σε ολόκληρο τον κόσμο, δίνοντας νέα διάσταση στην αντίληψη που είχαν για το μέλλον. Ως το θάνατό του, το 1986, ο Frank Herbert είχε συμπληρώσει ήδη έξι βιβλία στη σειρά DUNE. Εντούτοις, ένα μεγάλο μέρος από το απέραντο, πολυεπίπεδο όραμά του παρέμενε ανεξερεύνητο. Τώρα, δουλεύοντας πάνω σε αρχεία του πατέρα του που ανακαλύφθηκαν πρόσφαρα, ο Brian Herbert σε συνεργασία με το συγγραφέα γνωστών επιτυχιών Kevin J. Anderson δημιούργησε ένα νέο μυθιστόρημα, που αποτελεί το προοίμιο του DUNE. Σ' αυτή την τριλογία, ο αναγνώστης κάνει την πρώτη του γνωριμία με τον Αρράκις... δεκαετίες πριν ο ήρωας του DUNE, ο Πωλ «Μουάντ Ντιμπ» Ατρείδης, περπατήσει στις αμμώδεις εκτάσεις του.
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-306-360-6
Book pages: 
650
Book Dimensions: 
23χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Brian Herbert, γιος του Frank Herbert, είναι ο συγγραφέας πολλών διάσημων βιβλίων επιτημονικής φαντασίας, στα οποία περιλαμβάνονται τα "Sidney's Comet", "Sudanna, Sudanna", "Prisoners of Arionn", "The Race for God" και "Man of Two Worlds" (γραμμένο μαζί με τον Frank Herbert). Έχει γράψει επίσης το "Dreamer of Dune", μια ολοκληρωμένη βιογραφία του διάσημου πατέρα του.

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-306-360-6
Book pages: 
650
Book Dimensions: 
23χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο