Product

Dune: Οίκος των Ατρειδών

Product

Dune: Οίκος των Χαρκόννεν

Dune: Οίκος των Κορρίνο

Κωδικός:
76822
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Νιώθοντας το θρόνο του να καταρρέει, ο Αυτοκράτορας Σαντάμ Κορρίνο θέτει σε εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο που θα του εξασφαλίσει την παντοδυναμία: την παρασκευή ενός συνθετικού υποκατάστατου του μελάνζ, που υπάρχει μόνο στον Ντιουν και αποτελεί την κινητήρια δύναμη ολόκληρης της Αυτοκρατορίας.
Εν τω μεταξύ, ο Δούκας Λίτο Ατρείδης αποφασίζει να βοηθήσει τον εξόριστο φίλο του Ρόμπουρ Βέρνιους να ανακτήσει τον Ιξ με τη βοήθεια των ντόπιων επαναστατών.

23,40 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Νιώθοντας το θρόνο του να καταρρέει, ο Αυτοκράτορας Σαντάμ Κορρίνο θέτει σε εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο που θα του εξασφαλίσει την παντοδυναμία: την παρασκευή ενός συνθετικού υποκατάστατου του μελάνζ, που υπάρχει μόνο στον Ντιουν και αποτελεί την κινητήρια δύναμη ολόκληρης της Αυτοκρατορίας. Εν τω μεταξύ, ο Δούκας Λίτο Ατρείδης αποφασίζει να βοηθήσει τον εξόριστο φίλο του Ρόμπουρ Βέρνιους να ανακτήσει τον Ιξ με τη βοήθεια των ντόπιων επαναστατών. Κι ενώ πλησιάζει η σύγκρουση που θα ορίσει τη μοίρα των κόσμων, η Μπένε Τζέζεριτ Λαίδη Τζέσικα, παρακούοντας τις εντολές της Αδελφότητας, χαρίζει στο Δούκα Λίτο τον πολυπόθητο γιο... που κουβαλά ένα βαρύ πεπρωμένο.
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-306-366-5
Book pages: 
572
Book Dimensions: 
23χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Brian Herbert, γιος του Frank Herbert, είναι ο συγγραφέας πολλών διάσημων βιβλίων επιτημονικής φαντασίας, στα οποία περιλαμβάνονται τα "Sidney's Comet", "Sudanna, Sudanna", "Prisoners of Arionn", "The Race for God" και "Man of Two Worlds" (γραμμένο μαζί με τον Frank Herbert). Έχει γράψει επίσης το "Dreamer of Dune", μια ολοκληρωμένη βιογραφία του διάσημου πατέρα του.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-306-366-5
Book pages: 
572
Book Dimensions: 
23χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο