Product

Exmagon

Product

Exomologetarion

Exodus

Κωδικός:
126530
Description: 

Όταν όλα γύρω αλλάζουν...
Οι πόλεις, οι μοίρες και οι τροχιές των ερώτων, κάπου σκέφτηκα πόσο
υπέροχη είναι η ζωή όσο δεν τη ζεις. Αν κάνω λάθος, ας είναι... καθόλου δε με μέλει. Μονάχα που δεν ξέρω χείριστο ποιο είναι... στα λάθη σου
να πέφτεις ή να μάθεις να τα δικαιολογείς τόσο που
πια να μην υπάρχουν;

Στιγμή να μη σκεφτείς αιχμάλωτος πως είσαι.
Σίγουρο πως για να φθάσεις ως εδώ, τρομαγμένος κάπως μένεις! Κι από τον τρόμο του κανείς,
δύσκολα χωρίζει. Σαν κάτι τέτοιο
να τη δεις, την υπόκλισή μου
στο χαρτί.

3,02 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Όταν όλα γύρω αλλάζουν... Οι πόλεις, οι μοίρες και οι τροχιές των ερώτων, κάπου σκέφτηκα πόσο υπέροχη είναι η ζωή όσο δεν τη ζεις. Αν κάνω λάθος, ας είναι... καθόλου δε με μέλει. Μονάχα που δεν ξέρω χείριστο ποιο είναι... στα λάθη σου να πέφτεις ή να μάθεις να τα δικαιολογείς τόσο που πια να μην υπάρχουν; Στιγμή να μη σκεφτείς αιχμάλωτος πως είσαι. Σίγουρο πως για να φθάσεις ως εδώ, τρομαγμένος κάπως μένεις! Κι από τον τρόμο του κανείς, δύσκολα χωρίζει. Σαν κάτι τέτοιο να τη δεις, την υπόκλισή μου στο χαρτί.
Subtitle: 
Ιστορίες
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-446-049-8
Book pages: 
79
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Παναγιώτης-Δημήτρης Τσαχαγέας γεννήθηκε στην Αθήνα το Μάρτιο του 1982. Είναι πολιτικός μηχανικός και νομικός. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην αποκατάσταση-συντήρηση κτηρίων και τη Χωροταξία-εφαρμοσμένη Γεωγραφία. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και μαθητευόμενο μέλος του Βασιλικού Ινστιτούτου Ορκωτών Πραγματογνωμόνων. Έχει διακριθεί με υποτροφία επίδοσης στη Χωροταξία, και πρυτανική μνεία στα Νομικά. Μιλάει άπταιστα αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά, καλά ιταλικά, και λίγα γερμανικά. Έχει αρθρογραφήσει σε εφημερίδες και περιοδικά και στο παρελθόν, ως φοιτητής του Πολυτεχνείου Πατρών, εξέδιδε δωρεάν ανεξάρτητο πανεπιστημιακό περιοδικό. Ασχολείται ερασιτεχνικά με την κιθάρα και το τραγούδι. Σε στιγμές είτε παντελούς έλλειψης πνευματικής διαύγειας και αυτογνωσίας είτε άγνοιας και απολύτου ανοησίας, δηλώνει εαυτόν ως ερασιτέχνη συγγραφέα, φανερά υπερβάλλων και ιδιαιτέρως αμφιβάλλων (για το συγγραφέας, όχι για το ερασιτέχνης).

Subtitle: 
Ιστορίες
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-446-049-8
Book pages: 
79
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο