Product

Feng Shui

Product

Feng Shui

Feng Shui

Κωδικός:
70705
Description: 

Η φημισμένη συγγραφέας και δασκάλα Τέρα Κάθριν Κόλινς εξηγεί σ' αυτό το βιβλίο πώς και γιατί η διαρρύθμιση του σπιτιού και του χώρου εργασίας επηρεάζει τις σχέσεις σου, την υγεία σου, τα οικονομικά σου και κάθε άλλη πλευρά της ζωής σου. Σε καθοδηγεί βήμα βήμα σ' ένα ταξίδι μέσα στο σπίτι και στο γραφείο σου μ' έναν υπέροχο τρόπο που τιμά το μυστικισμό της αρχαίας τέχνης, ενώ παράλληλα επικεντρώνεται σε πρακτικές εφαρμογές.

14,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η φημισμένη συγγραφέας και δασκάλα Τέρα Κάθριν Κόλινς εξηγεί σ' αυτό το βιβλίο πώς και γιατί η διαρρύθμιση του σπιτιού και του χώρου εργασίας επηρεάζει τις σχέσεις σου, την υγεία σου, τα οικονομικά σου και κάθε άλλη πλευρά της ζωής σου. Σε καθοδηγεί βήμα βήμα σ' ένα ταξίδι μέσα στο σπίτι και στο γραφείο σου μ' έναν υπέροχο τρόπο που τιμά το μυστικισμό της αρχαίας τέχνης, ενώ παράλληλα επικεντρώνεται σε πρακτικές εφαρμογές. Σου δείχνει, και το αποδεικνύει με πολλά αληθινά περιστατικά, πώς απλές αλλαγές μέσα στο χώρο σου φέρνουν εκπληκτικές αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σου, τόσο άμεσες που θα σε καταπλήξουν!
Subtitle: 
Άλλαξε το περιβάλλον σου, άλλαξε τη ζωή σου
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-7604-41-5
Book pages: 
314
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Terah Kathryn Collins είναι σύμβουλος, εισηγήτρια και δασκάλα του Φενγκ Σουέι στο Σαν Ντιέγκο. Μαθήτευσε κοντά σε πολλούς και σημαντικούς δασκάλους. Η Τέρα δίνει μαθήματα πάνω σ' αυτό το θέμα.
Όντας νευρολόγος και ασκώντας την πολιτική θεραπεία, με γνώσεις στην επικοινωνία και στην ολιστική υγεία, γεφυρώνει αποτελεσματικά το κενό ανάμεσα στις μυστικιστικές πρακτικές της Ανατολής και στον πραγματικό τρόπο σκέψης της Δύσης.
Έχει ιδρύσει τη Δυτική Σχολή του Φενγκ Σουέι, που προσφέρει πρακτική εξάσκηση σε όσους θέλουν να γίνουν σύμβουλοι του Φενγκ Σουέι ή να το χρησιμοποιήσουν στην καριέρα τους.

Subtitle: 
Άλλαξε το περιβάλλον σου, άλλαξε τη ζωή σου
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-7604-41-5
Book pages: 
314
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο