Product

Franz Schubert

Product

Freddie Mercury: These are the days of his life

Frappé Nation

Κωδικός:
110081
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Μερικοί κοιτάζουν ένα ποτήρι φραππέ και βλέπουν μόνο το μείγμα από στιγμιαίο καφέ, ζάχαρη, νερό και πάγο. Οι συγγραφείς του βιβλίου Vivian Constantinopoulos και Daniel Young κοιτάζουν καλύτερα το ίδιο ποτήρι και βλέπουν ένα σύμβολο του ελληνικού καλοκαιριού.

29,35 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μερικοί κοιτάζουν ένα ποτήρι φραππέ και βλέπουν μόνο το μείγμα από στιγμιαίο καφέ, ζάχαρη, νερό και πάγο. Οι συγγραφείς του βιβλίου Vivian Constantinopoulos και Daniel Young κοιτάζουν καλύτερα το ίδιο ποτήρι και βλέπουν ένα σύμβολο του ελληνικού καλοκαιριού. "Ο φραππέ", γράφουν, δεν πρόκειται μόνο για ένα πρωινό τονωτικό, ένα απογευματινό διάλειμμα, ή για μια υγρή, παγωμένη απάντηση, στο ξηρό, καυτό καλοκαίρι. Είναι ο ξεχωριστός παγωμένος καφές που φτάχνει το κέφι, υπογραμμίζει συζητήσεις, τονώνει τις ιδέες· δηλώνει τους δεσμούς σου με τον ελληνικό τρόπο ζωής και σε συνδέει με αυτόν όταν είσαι μακριά. Δεν είναι τίποτε λιγότερο από το σύγχρονο ελληνικό ελιξήριο. Το "Frappe nation /Ώρα για καφέ" είναι ένα ζωηρό, γεμάτο χρώματα ημερολόγιο στο τοπίο του καφέ στην Ελλάδα, που διασχίζει πόλεις και νησιά από την Κέρκυρα στη Ρόδο και από τη Θεσσαλονίκη στα Χανιά. Και πέρα από τις μεγάλες στάσεις τα θέματα του οδοιπορικού αυτού μεσολαβούν και μικρές, εδάφια που περιγράφουν ξεχωριστά ελληνικά καφενεία με τα πρόσωπα και την ιστορία που τα έκαναν άξια να τα επισκεφτεί και να τα γνωρίσει κανείς. Μερικοί θα κοιτάξουν το "Frappe Nation / Ώρα για καφέ" και θα δουν μόνο ένα βιβλίο. Αλλά όλοι όσοι απολαμβάνουν τον φραππέ και συμμετέχουν σε όλα όσα συμβολίζει θα αναγνωρίσουν αυτομάτως στο βιβλίο το ιδανικό ανάγνωσμα - δώρο στον εαυτό τους και στους φίλους τους, όλους όσους πώς να βρουν ώρα για ένα καφέ.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-6691-01-2
Book pages: 
190
Book Dimensions: 
23χ25
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Daniel Young είναι ο συγγραφέας του "The Bistros, Brasseries, and Wine Bars of Paris", συνέχεια της πρώτης του εξερεύνησης στο cafe lifestyle, που ήταν το βιβλίο "The Paris Cafe Cookbook". Είναι επίσης ο συγγραφέας των βιβλίων "Made in Marseille" και "The Rough Guide to New York City Restaurants" και τώρα προετοιμάζει ένα βιβλίο για τους καφέδες όλου του κόσμου. Πρώην κριτικός εστιατορίων για την New York Daily News, έχει γράψει άρθρα περί τη γαστρονομία και τα εστιατόρια για τους The New York Times, The Los Angeles Times, Gourmet Magazine, Bon Appetit Magazine και Conde Nast Traveler. Είναι γέννημα-θρέμα της Νέας Υόρκης.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-6691-01-2
Book pages: 
190
Book Dimensions: 
23χ25
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο