Product

Girl and Woman Soccer Player

Product

Girlforce: Ερωτευμένη

Girlforce: Δυναμική

Κωδικός:
108082
Manufacturer: 
Description: 

Όταν είσαι γεμάτη από την ενέργεια της Girlforce, το γεγονός ότι σε πρόδωσε η κολλητή σου ή σε παράτησε το αγόρι σου αποτελεί στιγμιαίο ηχητικό κύμα στο ραντάρ της αυτοεκτίμησής σου. Ανακάλυψε τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου και ανίχνευσε τη μυστική κρυψώνα της ενέργειας που είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε γυναίκας.
- Διατήρησε σε ισορροπία τον Τύπο Σώματός σου -Αέρας, Φωτιά, Γη- και ένα αστείρευτο απόθεμα ζωντάνιας θα σε πλημμυρίσει.
- Ακολούθησε ένα σχέδιο δράσης, ανάλογα με τον Τύπο Σώματός σου, για να ισορροπήσεις το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα σου.

3,55 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Όταν είσαι γεμάτη από την ενέργεια της Girlforce, το γεγονός ότι σε πρόδωσε η κολλητή σου ή σε παράτησε το αγόρι σου αποτελεί στιγμιαίο ηχητικό κύμα στο ραντάρ της αυτοεκτίμησής σου. Ανακάλυψε τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου και ανίχνευσε τη μυστική κρυψώνα της ενέργειας που είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε γυναίκας. - Διατήρησε σε ισορροπία τον Τύπο Σώματός σου -Αέρας, Φωτιά, Γη- και ένα αστείρευτο απόθεμα ζωντάνιας θα σε πλημμυρίσει. - Ακολούθησε ένα σχέδιο δράσης, ανάλογα με τον Τύπο Σώματός σου, για να ισορροπήσεις το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα σου. - Ανακάλυψε τα τσάκρα που θα σε βοηθήσουν να βρεις την προσωπική ισορροπία και ευεξία σου. Η Girlforce είναι η έκφραση της εσωτερικής δύναμης που σε κάνει να νιώθεις χαρούμενη, ανεβασμένη και ήρεμη. Ενισχύει τα επίπεδα αυτοεκτίμησής σου και διοχετεύει μέσα σου εκείνη την αρχαία σοφία που σου ανοίγει το δρόμο για την οικουμενική αγάπη και την πνευματική ενέργεια.
Subtitle: 
Οδηγός αυτοπεποίθησης και ενέργειας για κορίτσια
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-453-085-2
Book pages: 
80
Book Dimensions: 
17χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Οδηγός αυτοπεποίθησης και ενέργειας για κορίτσια
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-453-085-2
Book pages: 
80
Book Dimensions: 
17χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο