Product

Globus Ταξιδιωτική Εγκυκλοπαίδεια: Ελλάδα και ΝΑ Ευρώπη σε 10 διαδρομές

Product

Globus Ταξιδιωτική Εγκυκλοπαίδεια: Ισπανία και Πορτογαλία σε 11 διαδρομές

Globus Ταξιδιωτική Εγκυκλοπαίδεια: ΗΠΑ & Καναδάς σε 10 διαδρομές

Κωδικός:
130433
Description: 

10 ονειρικές διαδρομές για να περιηγηθείτε και να γνωρίσετε τους μοναδικούς κόσμους δύο χωρών που, ενώ έχουν τόσες ομοιότητες, η ιστορία και η γεωγραφία τις καθιστούν μοναδικές.

10 κεφάλαια που αφηγούνται οπτικά τις γοητευτικότερες στιγμές της αμερικανικής ιστορίας: οι μεγάλες λίμνες, η Άγρια Δύση, τα φαράγγια, τα μαγευτικά τοπία του Καναδά, οι δρόμοι που περπάτησαν τυχοδιώκτες και στρατοί, και όλα εκείνα που δεν θα πάψουν να εξάπτουν την ανθρώπινη φαντασία.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

10 ονειρικές διαδρομές για να περιηγηθείτε και να γνωρίσετε τους μοναδικούς κόσμους δύο χωρών που, ενώ έχουν τόσες ομοιότητες, η ιστορία και η γεωγραφία τις καθιστούν μοναδικές. 10 κεφάλαια που αφηγούνται οπτικά τις γοητευτικότερες στιγμές της αμερικανικής ιστορίας: οι μεγάλες λίμνες, η Άγρια Δύση, τα φαράγγια, τα μαγευτικά τοπία του Καναδά, οι δρόμοι που περπάτησαν τυχοδιώκτες και στρατοί, και όλα εκείνα που δεν θα πάψουν να εξάπτουν την ανθρώπινη φαντασία. 600 φωτογραφίες από τον φακό των κορυφαίων ταξιδιωτικών φωτογράφων του κόσμου θα σας συνοδεύσουν από σελίδα σε σελίδα, στήνοντας έναν κόσμο με έναν εντελώς πρωτόγνωρο θαυμαστό τρόπο. Ο πρώτος τόμος περιέχει τις ενότητες: - Διαδρομή 1: Καναδάς και ΗΠΑ: Ο Alaska Highway προς το μεγάλο Βορρά - Διαδρομή 2: Καναδάς: Ο Trans-Canada Highway από το Βανκούβερ έως τις Μεγάλες Λίμνες - Διαδρομή 3: Καναδάς: Ο Trans-Canada Highway από τις Μεγάλες Λίμνες στον Ατλαντικό - Διαδρομή 4: Καναδάς και ΗΠΑ: Κατά μήκος του Παναμερικανικού Αυτοκινητόδρομου, από τη Βρετανική Κολομβία ως το Νέο Μεξικό - Διαδρομή 5: ΗΠΑ: "Ο αμερικανικός τρόπος ζωής" ανάμεσα στη West Coast και τη Sierra Nevada - Διαδρομή 6: ΗΠΑ: Wild West: Φαράγγια, καουμπόις και κάκτοι - Διαδρομή 7: ΗΠΑ: Route 66: Ο αμερικανικός μύθος - Διαδρομή 8: ΗΠΑ: Η ανατολική ακτή του Ατλαντικού - Διαδρομή 9: ΗΠΑ: Φλόριντα: ανάμεσα στον Ατλαντικό και τον Κόλπο του Μεξικού - Διαδρομή 10: ΗΠΑ: Μισισιπής: στα ίχνη του Μαρκ Τουαίν
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-469-025-6
Book pages: 
208
Book Dimensions: 
29χ23
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Volume No: 
18
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-469-025-6
Book pages: 
208
Book Dimensions: 
29χ23
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Volume No: 
18