Product

Globus Ταξιδιωτική Εγκυκλοπαίδεια: Ισπανία και Πορτογαλία σε 11 διαδρομές

Product

Globus Ταξιδιωτική Εγκυκλοπαίδεια: Κεντρική και Αν. Ευρώπη σε 11 διαδρομές

Globus Ταξιδιωτική Εγκυκλοπαίδεια: Ιταλία σε 11 διαδρομές

Κωδικός:
131309
Description: 

11 κεφάλαια που αφηγούνται την ιστορία και αναζητούν τους μύθους πίσω από τις γνωστότερες
πόλεις της Ιταλίας από τη Ρώμη και το Μιλάνο έως τη Βενετία, τη Φλωρεντία, τη Νάπολι και το Παλέρμο. Μια γoητευτική περιπλάνηση στα χωριά της Ούμπρια, στους δρόμους της άλλστε λαμπρής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, στους αμπελώνες της Langhe και στους μεθυστικoύς πορτοκαλεώνες της Σικελίας.

11 διαδρομές για να γνωρίσετε τα μοναδικά νερά τωνθαλασσών της γειτονικής μας χώρας, από τις αμμουδερές ακτές της Aδριατικής ως τoυς επιβλητικούς βράχους της Λιγυρίας.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

11 κεφάλαια που αφηγούνται την ιστορία και αναζητούν τους μύθους πίσω από τις γνωστότερες πόλεις της Ιταλίας από τη Ρώμη και το Μιλάνο έως τη Βενετία, τη Φλωρεντία, τη Νάπολι και το Παλέρμο. Μια γoητευτική περιπλάνηση στα χωριά της Ούμπρια, στους δρόμους της άλλστε λαμπρής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, στους αμπελώνες της Langhe και στους μεθυστικoύς πορτοκαλεώνες της Σικελίας. 11 διαδρομές για να γνωρίσετε τα μοναδικά νερά τωνθαλασσών της γειτονικής μας χώρας, από τις αμμουδερές ακτές της Aδριατικής ως τoυς επιβλητικούς βράχους της Λιγυρίας. 11 διαδρομές για να περιηγηθείτε στα πιο ονειρικό τοπία από τη γόνιμη κοιλάδα του Πάδου ως τις άγριες εκτάσεις της Πούλιας, και από τη ροδόχρωμη οροσειρά των Δολομιτικών Άλπεων στα κοιμισμένα ηφαίστεια του νότου. Ενημερωτικά γραφήματα που αποτυπώνουν μυθιστορηματικές πλατείες, όπως η Piazza del Campo της Σιένας και του Αγίου Μάρκου στη Βενετία, και ξεναγούν στα πολυάριθμα εθνικά πάρκα, όπως το Aμπρούτσo, όπου μπορεί να εντοπίσει κανείς τις τελευταίες αγέλες λύκων. Πoλύτιμoι χάρτες που χαράσσουν πορεία στους αυτoκιvητοδρόμους που διασχίζουν τη χώρα και ρότα πλεύσης κατά μήκος των ακτών της Σαρδηνίας. Ο δεύτερος τόμος περιέχει τις ενότητες: - Διαδρομή 1: Λομβαρδία, Πιεμόντε και Βάλε ντ' Αόστα: Από τις μεγάλες πόλεις της Ιταλίας στις περιοχές των Άλπεων - Διαδρομή 2: Λομβαρδία και Εμίλια-Ρομάνια: Πόλεις των τεχνών και του πολιτισμού στους πρόποδες των Άλπεων - Διαδρομή 3: Λιγυρία: Κατά μήκος της ιταλικής Ριβιέρας - Διαδρομή 4: Τοσκάνη: Από την πρωτεύουσα της Αναγέννησης στα αμπέλια του Chianti - Διαδρομή 5: Β.Α. Ιταλία & Άλτο Άντιτζε/Νότιο Τιρόλο: Από την Αδριατική στις Άλπεις - Διαδρομή 6: Η αδριατική ακτή από το βορρά προς το Νότο: Από το Γκράντο στου Μπρίντιζι - Διαδρομή 7: Λάτσιο, Ούμπρια και Αμπρούτσο: Στη γη των Ετρούσκων - Διαδρομή 8: Από την Τυρρηνική στην Αδριατική Θάλασσα: Από τη Ρώμη στο Μπρίντιζι μέσω Αππίας Οδού - Διαδρομή 9: Καμπανία, Καλαβρία Μπαζιλικάτα, Πούλια: Κατά μήκος των ακτών της Νότιας Ιταλίας - Διαδρομή 10: Σαρδηνία: Άγριο νησί με προϊστορικά μνημεία - Διαδρομή 11: Σικελία: Ένα ταξίδι στα ίχνη Ελλήνων, Νορμανδών, Αράβων και Σουηβών
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-469-026-4
Book pages: 
208
Book Dimensions: 
29χ23
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Volume No: 
18
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-469-026-4
Book pages: 
208
Book Dimensions: 
29χ23
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Volume No: 
18