Κατηγορίες
 
- Xριστουγεννιάτικα βιβλία - Δώρα
- ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑ -
eBooks
Βιογραφίες
Γενικά βιβλία
Γεύση Διατροφή
Γλώσσα
Εφαρμοσμένες επιστήμες
Θρησκεία
Ιστορία. Γεωγραφία
Καλές τέχνες
Κοινωνικές επιστήμες
Λογοτεχνία
Φιλοσοφία
Φιλοσοφία. Παραφυσικά φαινόμενα. Ψυχολογία
Φυσικές και θετικές επιστήμες
 
   Προσφορές
 
prosfores
 
   Ψηφοφορίες
 
Αγοράζετε μεταχειρισμένα βιβλία:
Σε καμιά περίπτωση.
Μονό σε περίπτωση που δεν υπάρχει καινούργιο.
Γιατί όχι; Αν είναι σε καλή κατάσταση.
Ναι, είναι πολύ πιο οικονομικό.
[ Αποτελέσματα ]
72304 Ψήφοι
93 Σχόλια
 
   Facebook
Green Plants & Herbs of Greece

Green Plants & Herbs of Greece

Κωδικός: 178403

Συγγραφέας: Παπιομύτογλου, Βαγγέλης
Εκδότης: Mediterraneo Editions
ISBN: 960-6848-42-6
Έτος Έκδοσης: 2011
Κωδικός προϊόντος: 178403

Λιανική τιμή:12.36EUR

τιμή bibliopolio.gr 11.12EUR

Έκπτωση: 1.24EUR
10%

 
Διαθέσιμο<br>Αποστολή<br> σε 6-7 ημέρες. Διαθέσιμο
Αποστολή
σε 6-7 ημέρες.

Ποσότητα


Περιγραφή Είδους: Βιβλίο

Greece is a country in which dietary traditions have been formed more or less over millenia. Research has shown that the domestication and systematic utilisation of wild plant species, such as the lentil and types of grain, already began during the Mesolithic period. Gradually, and with the evolution of Neolithic societies, two commodities acquired a dominant position: olive oil in cooking and honey as a sweetener. For example, the clay tablets in Linear B script from Crete, dating from the second half of the 2nd millenium BC, contain the names of many plants, wild greens, herbs, and foodstuffs, such as flour, mint, coriander, barley, cumin, fennel, celery, garlic, sesame, figs, olives and olive oil. From these tablets, it appears that there was also systematic use of aromatic plants such as bay laurel, oregano, thyme, dill etc. in cookery. In our times, the tradition of the gathering of wild greens and herbs continues uninterrupted. It can certainly be said that the diet in many parts of Greece and in particular on Crete, the islands, and in the Peloponnese differs very little from that of the people of antiquity, since it includes little meat but large amounts of vegetables, pulses, fruit and abundant olive oil. Which green plants have contributed to this Greek dietary phenomenon? Which herbs are used to flavour food? Which plants are used traditionally in folk medicine? All of these species of plant are presented in this book, along with practical information, references to history and mythology, and a multitude of photographs.


Λεπτομέρειες Είδους: Βιβλίο

Κωδικός προϊόντος: 178403
ISBN: 960-6848-42-6
Γλώσσα: Ελληνικά
Μήνας Έκδοσης: 7
Έτος Έκδοσης: 2011
Τόπος Έκδοσης: Ρέθυμνο
Αριθμός Σελίδων: 136
Είδος: Βιβλίο
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόμοι: 1



Νικητίδης, Νίκος

Άλλα βιβλία του συγγραφέα

????????????? ???????? ??????  Herbes & plantes de Grece  Wildgemuse und Krauter Griechenlands  Χόρτα και βότανα της Ελλάδας  

 
 
 
 
Δεν υπάρχουν κριτικές προϊόντων.
 
 
 
Γράψτε μια νέα κριτική
 
 
 
 
 
   Καλάθι αγορών
 
Αδειο καλάθι
 
Δωρεάν αποστολή  με παραγγελίες άνω των 70.00EUR στην Ελλάδα.
 
   Εκδότής
 
Mediterraneo Editions
Αλλα προϊόντα
 
   Παλιά & σπάνια βιβλία
 
 
   Σπάνια Βιβλία
 
Εκδρομές Εσωτερικού Εξωτερικού  Καθαρά Δευτέρα Πάσχα Καλοκαίρι 1966
Εκδρομές Εσωτερικού Εξωτερικού Καθαρά Δευτέρα Πάσχα Καλοκαίρι 1966
30.00EUR
 
   Ειδοποιήσεις
 
ΕιδοποιήσειςΕιδοποιείστε με για
αλλαγές/ανανεώσεις
του προϊόντος
Green Plants & Herbs of Greece
 
Powered by osCommerce
Copyright ©2002-2017 geostatik & bibliopolio.gr . All rights reserved.