Product

Guerilla Girls

Product

Guernica

Guerilla Installation

Κωδικός:
173845
Description: 

Θωρούμε ότι καμία θεωρία δεν μπορεί να είναι ανατρεπτική αν δεν ακολουθείται από μια ανατρεπτική πρακτική. Συνεπώς αυτό το κείμενο πρέπει να θεωρηθεί σαν μια προσωρινή αποστασιοποίηση από την πρακτική, ώστε να αποκτηθεί μια κριτική ματιά απέναντί της, πριν να ξαναβυθιστούμε σε αυτήν.
Αντίστοιχα, η πρακτική αυτή θα είναι έγκυρη μόνο αν στοχεύει στην ανατροπή του κυρίαρχου συστήματος. Σε αυτό ακριβώς είναι απαραίτητη η θεωρία, δηλαδή στην προσπάθειά του να ορισθούν τα ελάχιστα απαραίτητα χαρακτηριστικά ώστε η ρήξη και η ανατροπή στην οποία στοχεύουμε να γίνουν πραγματικότητα.

11,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Θωρούμε ότι καμία θεωρία δεν μπορεί να είναι ανατρεπτική αν δεν ακολουθείται από μια ανατρεπτική πρακτική. Συνεπώς αυτό το κείμενο πρέπει να θεωρηθεί σαν μια προσωρινή αποστασιοποίηση από την πρακτική, ώστε να αποκτηθεί μια κριτική ματιά απέναντί της, πριν να ξαναβυθιστούμε σε αυτήν. Αντίστοιχα, η πρακτική αυτή θα είναι έγκυρη μόνο αν στοχεύει στην ανατροπή του κυρίαρχου συστήματος. Σε αυτό ακριβώς είναι απαραίτητη η θεωρία, δηλαδή στην προσπάθειά του να ορισθούν τα ελάχιστα απαραίτητα χαρακτηριστικά ώστε η ρήξη και η ανατροπή στην οποία στοχεύουμε να γίνουν πραγματικότητα. Σκοπός μας γράφοντας αυτό το κείμενο είναι να κάνουμε μια πρώτη προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση, δημιουργώντας μια ανοιχτή πλατφόρμα που προσδοκούμε ότι θα γίνει αντικείμενο οικειοποίησης και εξέλιξης από συλλογικότητες και άτομα με ανατρεπτικούς σκοπούς.
Subtitle: 
Ταχύτητα, δημόσιος χώρος και η τέχνη της παρενόχλησης
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-9489-20-6
Book pages: 
179
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Ταχύτητα, δημόσιος χώρος και η τέχνη της παρενόχλησης
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-9489-20-6
Book pages: 
179
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο