Product

I Love Christmas Mazes

Product

I Love...

I love you America

Κωδικός:
63919
Manufacturer: 
Description: 

Ο Έλληνας είναι περίεργο ον, τα ξέρει όλα και η πατρίδα του είναι το κέντρο του κόσμου. Δεν το σκέφτηκα εγώ, τόπε ο Καραμανλής όταν προσπαθούσε να πείσει το λαό ότι χρειάζεται δουλειά για να πετύχει. Δηλαδή ν' ασχοληθεί με τον εαυτό του κι όχι με τους άλλους. Μάλιστα υποτιμητικά. Ποιος όμως έχει κέφια ν' ακούσει τον Καραμανλή; τον βαρεθήκαμε τόσα χρόνια.

10,55 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Έλληνας είναι περίεργο ον, τα ξέρει όλα και η πατρίδα του είναι το κέντρο του κόσμου. Δεν το σκέφτηκα εγώ, τόπε ο Καραμανλής όταν προσπαθούσε να πείσει το λαό ότι χρειάζεται δουλειά για να πετύχει. Δηλαδή ν' ασχοληθεί με τον εαυτό του κι όχι με τους άλλους. Μάλιστα υποτιμητικά. Ποιος όμως έχει κέφια ν' ακούσει τον Καραμανλή; τον βαρεθήκαμε τόσα χρόνια. Τόπο στα νιάτα, σκέφτεται ο σοφός λαός, καθώς παίρνει μαθήματα δημοκρατίας από εφημερίδες που συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς και τη χούντα, από αντιστασιακούς του εξωτερικού που πολέμησαν την καμαρίλα του Παπαδόπουλου από τις όχθες του Σηκουάνα, στην Τραφάλγκαρ Σκουαίρ, στην ασφάλεια του Τορόντο και στα πολιτικά σαλόνια της Βόνης. Με ασφάλεια και χωρίς Ασφάλεια. Η νεολαία ανεβαίνει στην εξουσία μαζί με το γιο του Γέρου -είχε φύγει στο εξωτερικό, αλλά τώρα ξαναγύρισε ανανεωμένος. Μαζί του νέοι άνθρωποι τα παιδιά του και ο γαμπρός του. Η ανανέωση αρχίζει από την οικογένεια.
Subtitle: 
Αμερική αγάπη μου: Μια πολιτική μυθιστορηματική βολιδοσκόπηση
Publications Date: 
1983
Book pages: 
104
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Β. Α. Λαμπρόπουλος είναι δημοσιογράφος, συγγραφέας 60 βιβλίων από τα οποία έχουν εκδοθεί τα 55. Ο εκδοτικός οίκος Βασδέκη έχει εκδώσει περισσότερα από 15 , μεταξύ των οποίων λογοτεχνικά, έρευνας, ιστορίας, δοκίμιο και δημοσιογραφικά.
Ο συγγραφέας είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ , μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών, του Συνδέσμου Ιστορικών Συγγραφέων, της Ένωσης Αιτωλοακαρνανών Λογοτεχνών κ.ά. Συνεργάζεται με την ΑΧΕΠΑ Νέας Νοτίου Ουαλίας και Νέας Ζηλανδίας, ως συντονιστής μέλος του Δ.Σ. του Κένρου Ποίησης και Ελληνικής Λογοτεχνίας "Κωστής Παλαμάς", στο Σίντεϋ και είναι εκπρόσωπος στην Ελλάδα της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών και Καλλιτεχνών Αυστραλίας.

Subtitle: 
Αμερική αγάπη μου: Μια πολιτική μυθιστορηματική βολιδοσκόπηση
Publications Date: 
1983
Book pages: 
104
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο