Product

Indigo

Product

Individual Criminal Responsibility for Human Rights Atrocities in International Criminal Law and the Creation of a Permanent International Criminal Court

Indigo Children: Παιδιά σε βαθύ μπλε

Κωδικός:
126799
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Γονείς, αν έχετε παιδιά, αυτό το βιβλίο είναι για σας! Δάσκαλοι, Ψυχολόγοι, που ασχολείστε με μικρά παιδιά, αυτό το βιβλίο είναι για σας!

Το "Παιδί σε βαθύ μπλε" είναι ένα αγόρι ή κορίτσι που εμφανίζει νέα και ασυνήθιστα ψυχολογικά χαρακτηριστικά, τα οποία¨αποκαλύπτουν έναν τρόπο συμπεριφοράς που δεν έχει καταγραφεί μέχρι σήμερα. Αυτός ο νέος τρόπος συμπεριφοράς καλεί τους γονείς και τους δασκάλους να αλλάξουν τη μεταχείριση και την ανατροφή αυτών των παιδιών, για να τα βοηθήσουν να έχουν ισορροπία και αρμονία στη ζωή τους.

15,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Γονείς, αν έχετε παιδιά, αυτό το βιβλίο είναι για σας! Δάσκαλοι, Ψυχολόγοι, που ασχολείστε με μικρά παιδιά, αυτό το βιβλίο είναι για σας! Το "Παιδί σε βαθύ μπλε" είναι ένα αγόρι ή κορίτσι που εμφανίζει νέα και ασυνήθιστα ψυχολογικά χαρακτηριστικά, τα οποία¨αποκαλύπτουν έναν τρόπο συμπεριφοράς που δεν έχει καταγραφεί μέχρι σήμερα. Αυτός ο νέος τρόπος συμπεριφοράς καλεί τους γονείς και τους δασκάλους να αλλάξουν τη μεταχείριση και την ανατροφή αυτών των παιδιών, για να τα βοηθήσουν να έχουν ισορροπία και αρμονία στη ζωή τους. Σε αυτό το συγκλονιστικό βιβλίο, διεθνείς συγγραφείς και ομιλητές απαντούν σε πολλά από τα ερωτήματα-γρίφους που αφορούν τα νέα παιδιά.
Subtitle: 
Η νέα γενιά προ των πυλών
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-6631-28-1
Book pages: 
260
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Αφού αποφοίτησε από το California Western University, ίδρυσε την δική του τεχνική εταιρεία ήχου, η οποία άνθιζε επί 30 χρόνια. Το 1989 ήταν ένα έτος σταθμός στην καριέρα του Λη Κάρολ. Δύο διαφορετικοί διαισθητικοί, μιλώντας του για την πνευματική του διαδρομή, ανέφεραν το όνομα Κρύων, ένα όνομα το οποίο μέχρι τότε ήταν άγνωστο. Αρχικά παρουσίασε τα πρώτα γραπτά του κείμενα στην Κοινότητα Μεταφυσικής στο Del Mar της California. Ακολούθησαν δεκαπέντε βιβλία σε διάστημα δώδεκα χρόνων. Σήμερα κυκλοφορούν παγκοσμίως περίπου ένα εκατομμύριο βιβλία με θέμα τον Κρύων και τα παιδιά Indigo, μεταφρασμένα σε είκοσι τέσσερεις γλώσσες. Ο Λη και η πνευματική σύντροφός του Jan Tober, ξεκίνησαν το 1991 στο Del Mar τις ομάδες "Kryon Light Groups", οι οποίες σε σύντομο χρονικό διάστημα απέκτησαν πολλούς φίλους. Στις συναντήσεις που πραγματοποιεί παγκοσμίως, συγκεντρώνονται περισσότερα από 3.000 άτομα. Ο Λη Κάρολ ζει με την σύζυγό του στο San Diego όπου και συνεχίζει το συγγραφικό του έργο.

Subtitle: 
Η νέα γενιά προ των πυλών
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-6631-28-1
Book pages: 
260
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο