Product

Keep Calm and Carry On

Product

Keep calm για μπαμπάδες

Keep calm για μαμάδες

Κωδικός:
192133
Description: 

Ως μαμά κάνεις την καλύτερη δουλειά στον κόσμο, αλλά όταν σου λείπει ύπνος, και το αγγελούδι σου σε έχει φτάσει στα όριά σου, εύχεσαι να είχες μία μέρα μόνο για σένα. Είναι φυσιολογικό να νιώθεις έτσι και προς στιγμή να ξεχνάς τι πραγματικά σημαίνει η μητρότητα για τους άλλους και για σένα την ίδια.

Αυτό το βιβλίο είναι γεμάτο με λόγια διάσημων προσωπικοτήτων αλλά και ανώνυμων, καθημερινών ανθρώπων, που θα σου χαρίσουν έμπνευση και δύναμη και θα σου υπενθυμίσουν την ουσιαστική και αιώνια αξία τού να είσαι μαμά.

5,56 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ως μαμά κάνεις την καλύτερη δουλειά στον κόσμο, αλλά όταν σου λείπει ύπνος, και το αγγελούδι σου σε έχει φτάσει στα όριά σου, εύχεσαι να είχες μία μέρα μόνο για σένα. Είναι φυσιολογικό να νιώθεις έτσι και προς στιγμή να ξεχνάς τι πραγματικά σημαίνει η μητρότητα για τους άλλους και για σένα την ίδια. Αυτό το βιβλίο είναι γεμάτο με λόγια διάσημων προσωπικοτήτων αλλά και ανώνυμων, καθημερινών ανθρώπων, που θα σου χαρίσουν έμπνευση και δύναμη και θα σου υπενθυμίσουν την ουσιαστική και αιώνια αξία τού να είσαι μαμά.
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
618-02-0153-6
Book pages: 
152
Book Dimensions: 
14χ10
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
618-02-0153-6
Book pages: 
152
Book Dimensions: 
14χ10
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο